NaslovnaObavještenjaLlolla dent - nalazimo najbolje rješenje za zahtjeve pacijenata

Llolla dent – nalazimo najbolje rješenje za zahtjeve pacijenata

- Advertisement -

Savremena i moderno opremljena stomatološka ordinacija, sa ljubaznim osoboljem, kvalitetan i strčan kadar i rad sa najkvalitetnijim materijalima.

To bi u najkraćem bio opis ordinacije „Llolla dent“ iz Ulcinja.

Višegodišnje iskustvo iz oblasti stomatologije su garancije kvaliteta, a ukoliko želite blistav osmijeh sa lijepim zubima, „Llolla dent“ je pravo mjesto za vas.

Foto: stomatologija.me

Doktorski tima pristupa svakom pacijentu sa najvećom pažnjom i uvijek je spreman da sasluša zahtijeve pacijenta, kako bi u dogovoru sa njim našli najbolje rešenje.

Ordinacija pruža širok spektar stomatoloških usluga sa posebnim akcentom na preventivnu stomatologiju.

Usluge: Preventivna i kurativna stomatologija, konzervativna stomatologija, estetska stomatologija, paradontologija, protetika i ortodoncija.

Foto: stomatologija.me

“Moj otac započeo taj biznis još 1981. godine, a ja sam može se reći u startu naslijedio neke njegove pacijente tako da nemam taj osjećaj šta znači početi od nule, ali sigurno znam da nije lako. Izazov je svakako i cjenovna politika, jer mi moramo zbog ekonomske moći stanovništva naročito u manjim gradovima da imamo niske cijene i onda je dosta teško izboriti se da imamo uslugu na vrhunskom nivou. Jedno od rješenja bi bilo i jačanje dentalnog turizma, gdje bi naši stomatolozi imali priliku za koliko toliko ozbiljniju zaradu“, rekao je svjevremeno u razgovoru za naš portal dr Miradin Lolović.

Skoro četiri decenije uspješnog rada je iza ordinacije „Llolla dent“, a primjenom nove generacije materijala i novih metoda liječenja, omogućili smo našim pacijentima nivo usluge prema evropskim standardima.

Zadovoljan pacijent je i naš uspjeh.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -