Naslovna Obavještenja Llolla dent - nalazimo najbolje rješenje za zahtjeve pacijenata

Llolla dent – nalazimo najbolje rješenje za zahtjeve pacijenata

Savremena i moderno opremljena stomatološka ordinacija, sa ljubaznim osoboljem, kvalitetan i strčan kadar i rad sa najkvalitetnijim materijalima.

To bi u najkraćem bio opis ordinacije „Llolla dent“ iz Ulcinja.

Višegodišnje iskustvo iz oblasti stomatologije su garancije kvaliteta, a ukoliko želite blistav osmijeh sa lijepim zubima, „Llolla dent“ je pravo mjesto za vas.

Foto: stomatologija.me

Doktorski tima pristupa svakom pacijentu sa najvećom pažnjom i uvijek je spreman da sasluša zahtijeve pacijenta, kako bi u dogovoru sa njim našli najbolje rešenje.

Ordinacija pruža širok spektar stomatoloških usluga sa posebnim akcentom na preventivnu stomatologiju.

Usluge: Preventivna i kurativna stomatologija, konzervativna stomatologija, estetska stomatologija, paradontologija, protetika i ortodoncija.

Foto: stomatologija.me

“Moj otac započeo taj biznis još 1981. godine, a ja sam može se reći u startu naslijedio neke njegove pacijente tako da nemam taj osjećaj šta znači početi od nule, ali sigurno znam da nije lako. Izazov je svakako i cjenovna politika, jer mi moramo zbog ekonomske moći stanovništva naročito u manjim gradovima da imamo niske cijene i onda je dosta teško izboriti se da imamo uslugu na vrhunskom nivou. Jedno od rješenja bi bilo i jačanje dentalnog turizma, gdje bi naši stomatolozi imali priliku za koliko toliko ozbiljniju zaradu“, rekao je svjevremeno u razgovoru za naš portal dr Miradin Lolović.

Skoro četiri decenije uspješnog rada je iza ordinacije „Llolla dent“, a primjenom nove generacije materijala i novih metoda liječenja, omogućili smo našim pacijentima nivo usluge prema evropskim standardima.

Zadovoljan pacijent je i naš uspjeh.

- Advertisment -

POPULARNO

Poslije vađenja zuba, rana nikako ne smije da se ispira

Vađenje zuba u nekom trenutku u životu postane neophodnost. Ukoliko dozvolimo da se dogodi da je vađenje zuba potrebno, onda sa tim...

Naučnici tvrde: Broj zuba otkriva probleme sa zdravljem i koliko ćete živjeti

Redovna oralna higijena je osnovna stvar kod svakog čovjeka iz estetskih razloga, ali i mnogo zdravstvenih. Pregledom usne duplje može da se...

Predstavljamo: Super-Snap Mini-Kit

Super-Snap diskovi na jednostavan način poliraju i obrađuju kompozite brzo i sigurno. Diskovi različitih veličina i finoće imaju elastične držače, koji se...

U julu smo imali preko 190.000 otvorenih stranica, 32% više nego prethodni mjesec

Još jedan fenomenalan mjesec je iza nas, kada je u pitanju čitanost portala www.stomatologija.me. Imali smo 190.323 otvorene stranice i 62.689 pojedinačnih...
- Advertisment -