Naslovna Edukacija Kurs implantata u organizaciji Medical Quenna na programu 28. novembra

Kurs implantata u organizaciji Medical Quenna na programu 28. novembra

Još jedan u nizu kurseva vezanih za implantate sa značajnim osvrtom na protetiku, biće održan u organizaciji Medical Quenna.

Predavač će biti doc. dr Nenad Borotić. Osim predavanja, učesnicima će biti pokazno rad na pacijentu i praktični rad na modelima – svinjskim glavama.

Takođe, biće upoznati sa lCX implantološkim sistemom, kompletan protokol planiranja, od radiografskog snimka do postavljanja protetskog rada na implantate, kao i hirurški protokol za ICX sistem kroz praktični rad.

Cijena kursa je 200 eura, a prijaviti se možete na broj telefona +381 63 306 253. S obzirom na epidemiološku situaciju sa koronavirusom, maksimalan broj učesnika je do deset.

Obezbijedite na vrijeme sebi mjesto. Kurs će biti održan 28. novembra u prostorijama Medical Qeena u Beogradu (Kumodraška 34/II sprat) sa početkom u 10 sati.

- Advertisment -

POPULARNO

Javni poziv FZOCG za dostavljanje ponuda radi zaključivanja ugovora o pružanju stomatološke zdravstvene zaštite

Na osnovu člana 82 i 85 Zakona o obaveznom zdravstvenom osiguranju („Sl. list CG“ br. 06/16, 02/17, 22/17, 13/18 i 67/19) ,...

Još jedan odličan mjesec za naš portala, blizu smo brojke od dva miliona otvorenih stranica za godinu dana

Portal www.stomatologija.me nastavlja trend odlične čitanosti iz mjeseca u mjesec. Novembar smo okončali sa 181.792 otvorenih stranica i 56.089 pojedinačna ulaska.

Medodent – kvalifikovano osoblje pruža laboratorijske usluge po najvišim svjetskim standardima

Praćenjem savremenih tehnologija i u korak sa svjetskom dentalnom industrijom u zubotehničkoj laboratoriji Medodent se primjenjuje poseban način izrade dentalnih nadoknada.

Bol i preskakanje viličnog zgloba

Vilični ili temporomandibularni zglob (TMZ) je parni (lijevi i desni) i jedini zglob na glavi. Vilični zglob povezuje jednu kost, donju vilicu...
- Advertisment -