NaslovnaEdukacijaKurs: „Celtra Press&Celtra Ceram“ u organizaciji "Denty-GoldDental-a"

Kurs: „Celtra Press&Celtra Ceram“ u organizaciji “Denty-GoldDental-a”

- Advertisement -

Kompanija „Denty-GoldDental“ organizuje „hand on“ kurs iz keramike 21. i 22. marta. Oba dana kurs će trajati od 10 do 17 sati, a predavač i rukovodilac će biti Darko Mehun, zubni tehničar i OPL za Dentsply Sirona. Kurs je namijenjen zubnim tehničarima koji su zainteresovani za tehnike slojevanja CELTRA CERAM i CELTRA PRESS keramike.

Darko Mehun (Foto: cridens.com)

Cilj
Jedan od glavnih problema sa kojima se zubna laboratorija suočava je ispunjavanje različitih tehničkih potreba stomatologa sa kojima tehnika sarađuje. Celtra je ZLS keramika, ova karakteristika joj daje veću stabilnost i sigurnost za savršenu individualnu konrtolu i pri višestrukim pečenjima. Cilj ovog kursa je pronalaženje smjernica za zubnog tehničara za razvoj programa pečenja i tehnika nanošenja slojeva u skladu sa različitim indikacijama.

Program
*Predavanje o važnosti, materijalima i indikaciji (individualna morfologija)
*Analoška i digitalna morfologija strukture (principi i pravila)
*Estetski uticaj cirkona
*Karakteristike i personalizacija keramičkih materijala
*Procjena parametara koji utiču na završnu obradu keramike
*Završna obrada
*Savjeti i trikovi za Celtru
*Pitanja i odgovori

Kurs, koji je besplatan, biće održan u prostorijama Denty-GoldDental u Beogradu (Janka Veselinovića br.1 – Čubura). Broj učesnika je ograničena, pa je potrebno na vrijeme da obezbijedite vaše mjesto. Prijaviti se možete na brojeve telefona +381 21 64 90 423 i +381 62 444 246, kao i putem e-maila: info@denty-golddental.com

Nekoliko riječi o predavaču
Darko Mehun se zubnom tehnikom bavi od 1981, a 11 godina kasnije postaje samostalni vlasnik zubotehničke laboratorije. U devedesetima se intenzivno školuje u raznim područjima zubne tehnike te 1998. potpisuje prvi ugovor sa firmom „Degussa dental“, temeljem kojeg postaje demonstrator za proizvode te firme od legura, svih vrsta keramike do umjetnih smola.

Saradnju 2003. nastavlja sa frimom „DeguDent“, a od 2013. je i OPL za kompletan proizvodni program „Dentsply“ sa naglaskom na CAD CAM tehnologiju i tehnički savjetnik za područje CEE. Aktivno se služi sa više stranih jezika i kao predavač učestvuje na kongresima i workshopovima širom Evrope. Iskustvo i znanje stečeno kroz rad i školovanje dijeli sa kolegama i pomaže u razvoju i podizanju kvaliteta rada struke uopšteno.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -