fbpx
NaslovnaObavještenjaKrajina Group – Glavni cilj postojanja je zadovoljenje potreba krajnjih potrošača

Krajina Group – Glavni cilj postojanja je zadovoljenje potreba krajnjih potrošača

- Advertisement -

Krajinagroup d.o.o. Banja Luka, koja je osnovana aprila 2014. godine, distribuiše proizvode poznatih svjetskih brendova u segmentu farmacije, dentala, medicine i hemije.

Djelatnost službe marketinga i prodaje je obrada tržišta, nabavke i prodaje kroz stalno prisustvo i kontakt sa kupcima na terenu, te konstantno praćenje tržišta kod nas i u svijetu. Stalna edukacija kadra putem seminara, sajmova i simpozijuma daju našem kolektivu jednu nemjerivu notu spoznaje i sposobnost praćenja noviteta na svjetskom tržištu.

U tehničkom dijelu poslovanja raspolažemo iskusnim i edukovanim kadrom koji profesionalno obavlja svoje poslove. Geografska pozicija kompanije Krajinagroup d.o.o. se nalazi na vrlo pristupačnoj lokaciji u Banjoj Luci, na Tunjicama, u neposrednoj blizni glavnog magistralnog puta Banja Luka – Prijedor.

Iz baze firme snabdijeva cjelokupno tržište Bosne i Hercegovine sa distributivnim centrom. Snabdijevju tržište kvalitetnim proizvodima domaćih i stranih proizvođača, ispunjavajući glavni cilj postojanja – zadovoljenje potreba krajnjih potrošača.

Vizija je da pružimo jedinstvenu i sveobuhvatnu uslugu, pravovremeno i na svakom mjestu.

To znači da, svakoj grupi klijenata možemo da ponudimo za njih najpogodnije usluge i proizvode. Širok dijapazon usluga podjednako može biti koristan proizvođačima u farmaceutskoj industriji, apotekama, bolnicama, domovima zdravlja i drugima.

To postižu posvećenošću u polju veleprodaje i stalnog rada na terenu.

Cilj je da se fokusiranje na kupce, inovatnivnost, agilnost i digitalizacija. Zajedno sa zaposlenima, oblikuju svoju budućnost i nastavlja da razvija poslovanje kompanije u cilju ostvarivanja dugoročnog uspjeha, zasnovanog na svrsi, viziji, misiji i vrijednostima.

Tržišno pokrivamo:
*Stomatološke ordinacije
*Javne zdravstvene ustanove
*Privatne zdravstvene ustanove
*Privatne apoteke
*Proizvodni sektor
*Laboratorije

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -