Krajem marta međunardni simpozijum “Oralna patologija osoba sa posebnim potrebama – Izazov za prevenciju i terapiju”

  Srpsko lekarsko društvo, Akademija medicinskih nauka i Udruženje dečijih i preventivnih stomatologa Srbije 30. marta u Sava Centru, organizuju Međunarodni simpozijum “Oralna patologija osoba sa posebnim potrebama – Izazov za prevenciju i terapiju”.

  Skup će biti akreditovan za stomatologe i ljekare.

  – Potreba za stomatološkom zaštitom osoba sa posebnim potrebama je međunarodno prepoznata i zahteva saradnju stručnjaka različitih edukativnih profila i specijalnosti. Multidisciplinarni pristup kroz formiranje mreže naučnih, edukativnih i strukovnih resursa omogućava unapređenje stručnog i naučnog rada zdravstvenih radnika. Iskustva u radu, način organizacije, uspehe i uočene greške u terapiji, predstvljaju dragoceni izvor novih saznanja koje ćete moći da podelite i prodiskutujete sa našim predavačima iz zemlje i inostranstva – saopštili su organizatori.

  Učešće na Simpozijumu je besplatno za članove SLD-a i Akademije medicinskih nauka. Potvrde o učešću na simpozijumu (sertifikati) za učesnike koji nisu članovi SLD-a će se izdavati po cijeni od 2.000,00 dinara (plus PDV). Uplate se mogu izvršiti na žiro račun broj 205-8041-21, poziv na broj: 094/303, svrha uplate “potvrda o učešću”.

  Detaljnije informacije možete dobiti putem maila na adrese akademija@sld.org.rs, udps.srbija@gmail.com ili putem telefona Klinike za dečju i preventivnu stomatologiju 011/2684581.

  Molimo Vas da učešće na ovom skupu blagovremeno prijavite putem ove internet stranice u odjeljku Akademija medicinskih nauka.

  , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.