NaslovnaEdukacijaKongres: Hrvatski dani dječje stomatologije

Kongres: Hrvatski dani dječje stomatologije

- Advertisement -

Hrvatsko društvo za dječju i preventivnu stomatologiju i Stomatološki fakulteta Univerziteta u Zagrebu, organizuje 3. i 4. decembra.

Mjesto održavanja je hotel „International“ (Miramarska 24, Zagreb). Rok za prijavu sažetaka za poster prezentacije je 25. novembar. Kotizacija je 900 kuna do 26. novembra, a nakon tog datuma 1200.

Za nezaposlene specijalizante i penzionere je 500 kuna, a uplatnicu je potrebni dati na uvid prilikom registracije. Hrvatska komora dentalne medicine kongres boduje sa 12 bodova.

Tokom dva dana, učesnici će biti u prilici da slučaju predavanja Prof. dr sc. Luka Marksa, prof. dr sc. Marina Vodanovića, prof. dr sc. Hrvoja Jurića, prof. dr sc. Nataše Ivančić Jokić, prof. dr sc. Željka Verzaka, prof. dr sc. Dubravke Negovetić Vranić, prof. dr sc. Domagoja Glavine, prof. dr sc. Danka Bakarčića i prof. dr sc. Tomislava Škrinjarića.

Dodatne informacije možete dobti na broj telefona +385 1 4802 102, na e-mail: juric@sfzg.hr, kao i na +385 1 4821 193 (ConTres/zvanična agencija) i maja@contres.hr

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -