NaslovnaSavjetiKöln Kölle, Cologne-Keln

Köln Kölle, Cologne-Keln

- Advertisement -

Piše: Saša Bulić

„14869 koraka za danas!“, kaže Sale.Dž. Fenomenalno povećanje fizičke aktivnosti za zilion posto, a sledstveno samom broju koraka jasno je svima da je od ključnog preduslova za uspešan IDS ustvari obuća.

Patike su jedini pravi izbor i eto Dentsplay je to shvatio, pogledaj slike i sve je jasno, jesu patike malo šarenije u papiga stilu ali bar možeš stajati.

Kad smo kod Dentsplaya konačno ista keramika za litijum disilikat i cirkon. Na GC–ju Marijo Rezo dominira sa svojom kivetom i sistemom za ubrizgavanje kompozita,svaka čast majstore… Printeri su nešto što se takvom brzinom menja ,skoro pa na dnevnoj osnovi. Mi možda sada razmišljamo samo o vrsti materijala koji želimo-možemo da upotrebimo.
Rezini,kompoziti na red je došao i cirkon..
The future of dentistry is digital. Discover it now. Zvuči pre marketinški !
Verovatno je ova moja opaska tačna, ali kada sam video da možemo da printamo cirkonijum okside u zelenoj fazi onaj drugi deo rečenice o otkrivanju mi je postao vema smislen. Uzbudljiva vremena su pred nama.
Stiglo nam je pojačanje, Laskevichijus je ušetao na Bredent žur direktno sa aerodroma ,lagano… Inače četvrtak je dan za žurke na IDS-u. Svi prave žurke, Ivoklar, Gc, Cretion, Bredent.

Nije mi to dugo bilo jasno ali na kraju sam shvatio da su onda svi zadovoljni jer ne možeš da ideš na sve partije, jer su svi u istom danu, a i kompanijama je tako smanjen pritisak. Bend je bio toop, prašili su za sve pare, dobar žur… Zezanje u korporativno internacionalnom stilu, pomalo od svega i za sve.. Dani nam polako beže, svi smo već pomalo umorni..

Vjeko je u Dalaj lama fazonu i dalje. Inače sam zaboravi da ispričam njegov rezervni. Vjeko : ,,Jel znaš fazon o Kluniju i Dalaj Lami ,,
Nesretno biće pored: ,,Naravno da znam napisao je Sale! I da znaš ,Budimire to je bio Richard Tiffany Gere!,,
,,A jel znaš kad je Trump bio kod Dalaj Lame? ,,
Oči se povećavaju, zenice idu levo desno nema pomoći:
,,Pa ne znam..,,
Vjeko : ,,Dodje Kluni kod Dalaj Lame i.. ,,
Aron se dere: ,, A nije Kluni ,jbt Dalaj Lama više, Trump !,,
Vjeko: ,,E E EE da Tramp.. I pita Dalaj Lamu (ovde sam pomislio da će krenuti na reku ali nije ) kako može da se podigne opšte blagostanje u svetu,da zavlada mir?
A Dalaj Lama njemu kaže, tako što se nećeš raspravljati sa budalama! EE ,Dalaj Lamo ja se ne slažem sa tobom! Kaže njemu Trump.
U pravu si !! Odgovori mu Dalaj Lama…
Završava Vjeko slavodobitno..
Nastaviće se…

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -