Naslovna Obavještenja Ko do 1. juna ne izmiri dugovanja za članarinu prema Stomatološkoj komori...

Ko do 1. juna ne izmiri dugovanja za članarinu prema Stomatološkoj komori Crne Gore, privremeno će mu biti obustavljeno osiguranje

Početkom posljednjeg mjeseca prošle godine, Stomatološka komora Crne Gore je potpisala ugovor sa „Lovćenom AD“ oko osiguranja svojih članova od nezgoda.

Pošto svi nisu izmirili obaveze po osnovu članarine za prethodni period, komora je odlučila da tim članovima ostavi rok do 1. juna. Nakon toga biće im privremeno obustavljeno osiguranje.

Foto: bbc.com

„Uvaženi doktori, članovi Komore, u sklopu Ugovora sa osiguravajućom kućom Lovćen AD, Stomatološka komore od decembra mjeseca 2019. godine osigurava od nezgoda sve članove Komore koji redovno izmiruju svoje obaveze. U skladu sa tim molimo sve članove da do 01. juna tekuće godine izvrše izmirenje svojih članarina, a koji to do sada nisu uradili“, kaže se u saopštenju Stomatološke komore Crne Gore.

Svi članovi mogu kod stručne službe da provjere koliko je stanje dugovanja.

„Za sve informacije o stanju dugovanja možete se informisati kod naše Stručne službe na broj telefona 067/345-392 svakog radnog dana od 07-15 časova. Nakon 01. juna 2020. godine svim članovima koji nisu izmirili dugovanja će privremeno biti obustavljeno osiguranje dok ne izmire svoja dugovanja. Napominjemo da je na prijedlog predsjednika Komore doktora Mandića, Skupština Komore donijela odluku o oslobađanju članarine za mjesece april, maj i jun 2020. godine“, piše na kraju saopštenja.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -