NaslovnaObavještenjaKafa ili reklama za 1,20 €?

Kafa ili reklama za 1,20 €?

- Advertisement -

Razmišljajući o životu, često se može primijetiti da nam je sve lakše uz šoljicu kafe. Taj mali napitak koji nam svakodnevno uljepšava dan čini se kao savršen izduvni ventil za sve brige koje nas prate.

Međutim, ono što je često nevjerovatno je da svako od nas ima jedan porok na koji izdvoji 1,20 eura dnevno i smatra da bez toga ne bi ni mogao. Na godišnjem nivou, to iznosi čak 438 eura samo kada je u pitanju jedna kafa dnevno, ali budimo realni – brojka je još veća kad je ovaj izduvni ventil u pitanju.

No, kada postanete vlasnici ordinacije, situacija se potpuno mijenja. Sa svim obavezama koje imate oko pacijenata, teško da imate vremena za uživanje u šoljici kafe. Vaše vrijeme postaje vrijedno i svaki trenutak je dragocjen. Radite stomatološke intervencije, ali nikako da krenu veći stomatološki radovi, e onda postavljate sebi pitanje:

“Što mi to nedostaje?”
U tom trenutku voljeli bi da imate magični štapić koji će sve brige za novim pacijentima izbrisati, a iste dovesti kod Vas u ordinaciju. Tu stupa portal Stomatologija.me na scenu.

Kako magični štapić radi ?
Pa vrlo jednostavno po cijeni jedne kafe dnevno imate priliku da za godinu dana, ne mučite brige, već da pijete kafu rasterećeni od briga za novim pacijentima. Pa zar to nije suština posjedovanje svoje ordinacije, a to je da se posvetite pacijentima koji dolaze u Vašu ordinaciju, dok Stomatologija.me radi svoju magiju.

Malo ljudi vjeruju u magiju, pa da ukratko objasnimo kako mi to radimo ?
Kroz naše članke dajemo ti mogućnost da predstaviš svoj pristup prema pacijentima, jer kao sve u životu svi mi želimo da se osjećamo posebno, cijenjeno, poštovano, a ne samo da nam uzmu novac, bez doze osjećaja. Niko ne želi biti brojka.

Shvatili ste kakvu magiju portal Stomatologija.me stvara, sigurno ste spremni da po cijene jedne kafe dnevno predstavite svoju ordinaciju našim čitaocima-budućim Vašim pacijentima.
Izbor je vrlo jasan, budi dio Stomatologije.me.

Pridruži se portalu Stomatologija.me

 

Verification

Ako vam je jednostavnije kontaktirajte naš tim putem telefona +38268851465 od 08h do 16h svakog radnog dana ili putem e-maila podrska.ms@stomatologija.me

Pridružite se portalu Stomatologija.me!

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -