NaslovnaEdukacijaK-Surgery organizovao prvo predavanje o hijaluronskim filerima

K-Surgery organizovao prvo predavanje o hijaluronskim filerima

- Advertisement -

Kompanija K-Surgery – Montenegro, ekskluzivni zastupnik i distributer programa za estetsku medicinu K-Surgery iz Italije, u ponedjeljak je krenula sa edukativnim programom namijenjenim ljekarima koji žele da unaprijede svoja znanja iz oblasti estetske medicine, odnosno upotrebe hijaluronskih filera i botoksa. U tu svrhu je u bečićkom hotelu „Splendid“ organizovano predavanje i radionica “Nauka u službi ljepote“.

Predavač na ovom seminaru bio je italijanski stručnjak, estetski hirurg dr Roberto Amore. On je crnogorskim stomatolozima i ljekarima dao uvid u posebne tehnike korišćenja K-Fil filera iz proizvodne linije K-Surgery kompanije, kao i njihovim prednostima u praksi.  Dr Amore je tokom predavanja prezentovao i konkrentne slučajeve tretmana kako bi polaznici stekli što bolju sliku o učincima terapije filerima K-Surgery kompanije.

Osim teorijskog dijela, dr Amore je uz pomoć modela na praktičnim primjerima prezentovao rad sa K-Fil strong i K-Fil medium. Ono što je zanimljivo je i da su, tokom praktičnog rada obezbijeđeni i muški modeli što govori u prilog rastu interesovanja muške populacije za tretmane hijaluronskim filerima.

Osim dr Amorea, sa K-Suregery proizvodima, polaznike kursa su upoznali i menadžeri kompanije Ricardo Bisutti i Barbara Borsani.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -