fbpx
NaslovnaObavještenjaIzabrani delegati podružnice Podgorica za novu Skupštinu SKCG

Izabrani delegati podružnice Podgorica za novu Skupštinu SKCG

- Advertisement -

Zvanično je formirana podružnica Stomatološke komore Crne Gore za Podgoricu, Tuzi i Danilovgrad. Više od dva sata trajala je diskusija, iznijeto je nekoliko interesantnih ideja i prijedloga, kako da se komora vrati na pravi put, a stomatologija na mjesto koje joj pripada.

Dr Nikola Barović, v. d. predsjednika SKCG, je hronološki upoznao kolege sa dešavanjima od 2. jula, kada je izglasano nepovjerenje dr Goranu Mandiću, do danas.

Foto: stomatologija.me

“Koliko god od 2. jula naši pokušaji bili legalni, legitimni, transparentni i zakonski, od državnih oragana ne nailazimo na pozitivan odgovor. Svi oni kažu, vi ste sve u pravu, ali sjedite i dogovorite se između sebe. Nije to nešto što nas baš interesuje”, istakao je, između ostalog, dr Barović.

Na kraju se pristupilo glasanju za delegate za novu Skupštinu Stomatološke komore Crne Gore. Tu čast dobili su dr Marko Rašović, dr Jasmin Honsić, dr Gordana Begović, dr Ivan Rešetar (Danilovgrad), dr Uroš Labudović (Medicinski fakultet, odsjek stomatologija), dr Danijela Subotić (Stomatološka poliklinika KCCG), dr Jovana Novaković, dr Lidija Braković. Ostalo je da se stomatolozi iz Tuzi dogovore oko svog predstavnika.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -