fbpx
NaslovnaObavještenjaIzaberite Profident, a na njima je da kvalitetom, odgovornošću i stručnim radom...

Izaberite Profident, a na njima je da kvalitetom, odgovornošću i stručnim radom zasluže, zadobiju i zadrže Vaše povjerenje

- Advertisement -

Firma Profident d.o.o. osnovana je 2008. godine u Čačku, gdje se nalazi sjedište poslovanja.

Osnovna djelatnost firme Profident je prodaja stomatološkog materijala i opreme kao i prodaja i servis stomatoloških stolica i aparata.

Tokom više od decenije poslovanja opremili su veliki broj stomatoloških ordinacija, na potpuno i obostrano zadovoljstvo i time stekli veliki broj prijatelja, na čije su uspjehe u stomatologiji veoma ponosni jer ih smatraju partnerima od povjerenja i pouzdanog pratioca na putu ka uspjehu.

Zašto se odlučiti za Profident? Zato što njihov tim čine čine mladi, stručni i prije svega pouzdani ljudi. Zato što sa radošću dijele sve uspjehe i tako svi zajedno čine porodicu u kojoj su najbitniji povjerenje i podrška.

Zato što su generalni zastupnici vrhunskih brendova svjetskih proizvođača, koji su, ne slučajno, baš njima ukazali svoje poverenje.

Na vama je da izaberete Profident, a na njima je da kvalitetom, odgovornošću i stručnim radom zasluže, zadobiju i zadrže Vaše povjerenje.

U sklopu firme nalazi se i edukativni centar na koji su posebno ponosni i gdje se u njihovoj organizaciji održavaju seminari, predavanja i edukacije za doktore.

Kontaktirati ih možete putem telefona +381 32 55 76 584 ili e-maila: info@stomatoloskaoprema.rs

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -