NaslovnaEdukacijaIvoclarVivadent BiH organizuje velike ljetnje radionice za zubne tehničare

IvoclarVivadent BiH organizuje velike ljetnje radionice za zubne tehničare

- Advertisement -

IvoclarVivadent BiH u saradnji sa DTC Marković organizovaće od šestog do osmog jula u Sarajevu ljetnje radionice za zubne tehničare čiji će rukovodioci biti jedni od najpoznatijih zubnih tehničara regiona i šire – Dragan Stolica, Davor Marković i Velimir Žujić. Kursevi će biti održani u prostorijama DTC Marković u Sarajevu.

Program

Petak, 06.07.

IPS Style – “Igra kristala – basic kurs” – Rukovodilac ovog kursa biće Davor Marković, a polaznici će biti u prilici da se upoznaju sa mogućnostima izrade metal-keramičkih restauracija visoke estetike. Biće predstavljena mogućnost unutrašnjeg bojanja, odnosno dobijanja dubinskih efekata, zatim  odnosn vrijdnosti svjetla i tona boje, kao i nanošenje dentisnkih i incizalnih materijala.

Cijena kursa je 140 KM.

Subota-Nedjelja, 07.-08.07.

IPS Style – “Igra kristala – master kurs” – Rukovodilac ovog kursa biće Velimir Žujić, koji će polaznicima predstaviti mogućnosti izrade metal-keramičkih restauracija visoke estetike sa umjetničkim elementima.

Polaznici kursa će raditi šestočlani most 13, 12, 11, 21, 22, 23 sa IPS Style koristeći i materijal za individualnu karakterizaciju.

Cijena kursa je 450 KM.

Subota-Nedjelja 07.-08.07.

Radionica digitalnog design 3Shape dental system

Ovu radionicu će voditi Dragan Stolica koji će prvog dana polaznike upoznati sa osnovama digitalnog dizajna, dizajniranjem kapica, dizajniranjem konstzrukcija u punom anatomskom obliku i cutback tehnikom za visoku estetiku.

Drugog dana sesije biće predstavljen način izrade hibridnih abatmenata i suprastruktura na implantatima, frez mjesta, atačmeni, dvostruke krune, mofdel builder.

Cijena kursa je 150 KM po danu.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete se obratiti predstavniku IvoclarVivadenta, Danijeli Drakulić Čikara na broj telefona +387 65/ 832-114

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -