NaslovnaObavještenjaIvmax četkice za zube

Ivmax četkice za zube

- Advertisement -

Ivmax toothbrush je jedinstven uređaj za održavanje oralnog zdravlja. To je četkica koja u sebi sadrži patronu sa zubnom pastom. Pritiskom na taster, oslobađa se idealna doza paste. Za savršeno zdrave zube i svjež dah u svakom trenutku, sve što ti treba je ivmax tootbrush.

Sistem za istiskivanje paste je potpuno mehanički. Nikada se neće isprazniti baterija. Jedna ivmax patrona doivoljna je za 15 dana redovnog korišćenja. Praktična za putovanja i svakodnevnu upotrebu.

Zubna pasta razvijena u saradnji sa kalifornijskim gIDE institutom specijalno za ivmax četklicu. Korist Iceberg patronu svakodnevno ili Snowflake patronu, ako imaš osjetljive desni, za ledeni dah i sniježno bijele zube.

Patentiran mehanizam i geometrija patrone, omogućavaju istiskivanje do 99,1% fluida. Do 4x veća iskoristivost paste u odnosu na standardno pakovanje paste za zube.

Ivmax head je promjenljivi dio četkice. Dostupna u soft i ultrasoft varijanti. Za maksimalan učinakpromijeni je na svaka tri mjeseca.

Visoka gustina vlakana efikasnje uklanja plak i nečistoće sa površine zuba – 3162 vlakna u soft i 5208 u ultra-soft varijanti, omogućiće maksimalnu učinkovitost. Membrana je napravljena od medicinskog silikona, sprječava susšenje paste. Pruža masažu desni.

Zaštitna kapa štiti od nečistoća. Spcijalno dizajnirani ventilirajući mehanizam omogućava brzo sušenje nakon korišćenja.

Tijelo uređaja je napravljeno od antibakterijskog metala. Pri izradi četkice, korišćeni su polimeri medocinskog kvaliteta. Iskoristivost paste od 99,1% i reciklabilnost upotrebljenih materijala, čine proizvode eco-friendly.

Široka paleta boja, a dobijaju se dvije godine garancije na tijelo uređaja. Svi proizvodi su sertifikovani i odobreni za upotrebu od strane nadležnih institucija. Ivmax proizvodi su vrhunskog kvaliteta i 100% proizvedeni u Italiji.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -