NaslovnaEdukacijaiTOP seminar 12. juna

iTOP seminar 12. juna

- Advertisement -

Novi iTOP seminar na programu je u prvoj polovini narednog mjeseca, tačnije 12. juna u hotelu “Ruža vjetrova” u Dobrim Vodama.

Za prijavu je obavezno poslati sljedeće podatke: ime i prezime, zvanje (dr/asistent), mail i broj telefona, bez navedenih podataka prijava nije evidentirana.

Prijaviti se možete putem meila: marija.prelevic@nall.me ili putem telefona: +382 67 658 307, a broj učesnika je ograničen. Nakon seminara, učesnici mogu koristiti bazen i plažu hotela do kraja dana.

Inače, iTOP-indivdualna obuka oralne profilakse – je sistematski pristup učenju optimalne higijene kroz praktičan trening (učenje “Touch to Teach”) uz upotrebu adekvatnih sredstava i tehnika.

iTOP nudi prihvatljive, efikasne i bezbolne tehnike za održavanje dobre oralne higijene. Princip se zasniva na svakodnevoj primjeni stečenog znanja kako za sebe, tako i za pacijente.

Ukratko: rutina održavanja oralne higijene vodi do dobrog oralnog zdravlja tokom života! To je cilj, to je iTOP filozofija. Kroz iTOP obuku postajemo mentori za naše pacijente.

Mi ne rješavamo samo probleme u usnoj duplji, već obučavamo pacijente tako da mogu da iskoriste sve prednosti našeg iskustva i znanja. Na kraju, ali ne i najmanje važno, za učenje i poboljšanje je uvijek pravo vrijeme.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -