NaslovnaEdukacijaITOP introductory seminar 9. novembra, akreditovan je od strane Stomatološke komore Crne...

ITOP introductory seminar 9. novembra, akreditovan je od strane Stomatološke komore Crne Gore

- Advertisement -

Novi seminar iTOP Introductory, koji je uvodni seminar i osnova za sve sljedeće seminare na programu je 9. novembra u hotelu „Podgorica“ od 10 sati. Za sve članove dentalnog tima koji do sad nisu prisustvovali ovom seminaru, važna informacija je da je akreditovan od Stomatološke komore Crne Gore. Uvodni seminar istražuje nedostatke svakodnevne oralne njege i edukacije u oblasti prevencije. Učesnici uče kako poboljšati oralno zdravlje pomoću odgovarajućih tehnika i upotrebom odgovarajućih sredstava. Cilj ovog nivoa je upoznavanje učesnika sa teorijom i filozofijom iTOP-a, sticanje znanja koje mogu uspješno primijeniti za sebi, svojoj porodici i pacijentima.

Biće održana tri predavanja i dvije radionice. Doktorka Nataša Martić će pričati na temu „Vizija za uspješnu misiju (iTOP koncept i filozofija indivindualnog preventivnog pristupa, propusti savremenih preventivnih programa, kriterijumi za izbor sredstava za oralnu higijenu)“. „Uloga biofilma u nastanku oralnih bolesti“ je ono o čemu će pričati doktorka Mirjana Đuričković. „Mehanika ispred hemije (značaj interdentalnog prostora, interdentalne četkice i konca za zube, bass i solo tehnika, kriterijumi za izbor sredstava za hemijsku kontrolu plaka)“ je tema o kojoj će više informacija dati doktorka Nataša Matić. Prva radionica biće „četkica za zube“, a druga „konac i interdentalne četkice“. Vodiće ih dr Žana Popović, dr Vera Milović, dr Nikola Tadić, doc. dr Mirjana Đuričković i dr Milan Martinović.

Za prijavu su potrebni sljedeći podaci: Ime i prezime, kontakt broj telefona, zvanje, ime ordinacije. Sve potrebne informacije možete dobiti na brojeve telefona +38267658307, +38220280030, +38220280331 i na e-mail: marija.prelevic@nall.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -