NaslovnaEdukacijaiTOP Advanced seminar u Podgorici 14. i 15. juna

iTOP Advanced seminar u Podgorici 14. i 15. juna

- Advertisement -

Novi iTOP Advanced seminar, održaće se 14. i 15. juna u hotelu „Philia“ u Podgorici. Na seminaru mogu učestvovati isključivo stomatolozi, koji su učestvovali i imaju Sertifikat za I stepen ovog seminara-iTOP Introductory. Seminar je akreditovan od strane Stomatološke komore sa 20 bodova, a kotizacije za učešće se ne plaća. Više o seminaru možete naći na linku https://www.itop-dental.com/en. Broj učesnika je ograničen. Da biste se prijavili za seminar potrebno je da na mail (marija.prelevic@nall.me) ili na broju telefona +38267658307 porukom pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, zvanje, broj telefona, ime ordinacije u kojoj ordinirate. Za sve koji nisu, a žele da učestvuju: Seminar I stepena održaće se u septembru ove godine, prijave na isti način.

Prvog dana (14. jun), od 14 do 15 sati na programu je iTOP predavanje na temu Ugrabi viziju i započni misiju (istorijat iTOP-a, nivo, seminari, iTOP koncept, propusti savremen stomatologije). Od 15 do 15.30 po planu je predavanje iTOP biofilm, a od 15.45 do 16.45 sati iTOP predavanje – Uslov za uspjeh (kriterijumu za izbor sredstava, interdentalni prostori-IDČ, konac), a od 17 do 18.30 „Touch 2 Teach“; interdentalni prostori.

Drugog dana, učesnici će u „klupe“ od 9 sati i 90 minuta će slušati iTOP predavanje – pravilan izbor tehnika, Bass i Solo. Potom slijedi „Touch 2 Teach“ – IDČ i single četkica (10.45 – 12.15). iTOP predavanje – Mitovi u stomatologiji, istine i zablude (Zašto postojeći preventivni programi ne daju zadovoljavajuće rezultate). Do kraja su, po programu, četiri teme. U pitanju su: iTOP predavanje – hemijska kontrola plaka, iTOP predavanje – T2T u ordinaciji – zašto, kako, kad? (implementacija iTOP-a), Touch 4 Teach – ponoviti sve zajedno i pitanja i odgovori, sertifikati.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -