fbpx
NaslovnaProizvodiIntraoralni skener Planmeca Emerald™ S

Intraoralni skener Planmeca Emerald™ S

- Advertisement -

Planmeca Emerald™ S je unaprijeđena verzija obožavanog Planmeca Emerald™ skenera. On podiže intraoralno skeniranje na slјedeći nivo uvođenjem novih dijagnostičkih mogućnosti i poboljšanom upotrebljivošću.

Elitna brzina skeniranja
Planmeca Emerald S nudi premijum, vrhunsku brzinu intraoralnog skeniranja u svim situacijama. Skener će brzinom munje izvršavati svoje zadatke vrlo efikasno – sposoban korisnik će skenirati ciјelu vilicu daleko ispod jednog minuta, što je drastično brže nego ikada ranije.

Skladan i tanak dizajn
Izuzetno mali i lagani Planmeca Emerald S je vrlo prijatan za korišćenje. Kompaktni skener je vodeći po ergonomiji i odgovara tačno vašoj ruci – neprevaziđen komfor tokom intraoralnog skeniranja.

Neočekivana preciznost
Planmeca Emerald S skenira digitalne otiske u živopisnim i realističnim bojama. Neprevaziđenom vjerodostojnošću i preciznošću, skener pomaže kliničarima u dobijanju predvidljivih rezultata – od restauracija sa jednom krunicom, preko višečlaninih do cirkularnih mostova.

Vršni nastavci za razne potrebe
Sa dva dodatna vršna nastavka, pored standardnog, Planmeca Emerald S je podesan za sve tipove intraoralnog skeniranja. Tanjim SlimLine nastavkom se lakše dolazi do posteriora i skeniraju interproksimalni prostori, dok Cariosity nastavak je odličan alat za detekciju karijesa transiluminacijom.

Jednostavan eksport i import
Sa Planmeca Emerald S-om se nevjerovatno jednostavno radi, jer je digitalne otiske, koje ste skenirao, moguće jednostavno podiјeliti sa drugima – bez problema. Skener podržava import i eksport oba formata datoteka – STL i PLY.

Pravi digitalni komfort
Uzimanje otisaka digitalo je mnogo udobnije nego tradicionalne metode. Planmeca Emerald S nudi posebno brzo i ugodno intraoralno skeniranje za pacijenta, zahvaljujući svojim malim dimenzijama. Ergonomski dizaj skenera i njegova mala težina, čine korisnicima sam rad sa skenerom lako “podnošljivim”.

Odaberite vaš idealan proces rada
Planmeca intraoralni skeneri podržavaju procese rada različitih specijalnosti, kao što su npr. prostodoncija, ortodoncija i implantologija. Napredni softver za dizajniranje upotpunjuje skener na idealan način, jer nudi najbolje alate za planiranje, dijeljenje i izradu restauracija.

Uradite sami ili sarađujte
Planmekino otvoreno rјešenje za digitalnu stomatologiju vam omogućаva završavanje rada od početka do kraja lokalno, ili fleksibilno eksportovanja cijelog slučaja, eventualno samo njegovog dijela, i njegovo dijeljenje sa eksternim partnerima. Izbor je na vama!

Podoljšana upotrebljivost
Planmeca Emerald S podiže upotrebljivosna intraoralnih skenera na sljedeći nivo. Njega je čak još lakše i jednostavnije koristi od prethodnika, dok sam skener nudi i dodatna poboljšanja. Skeniranja kontakata je drastično jednostavnije nego ranije, a napredna funkcija detekcije pomjeranja skenera omogućava rotaciju i zumiranje digitalnog modela daljinski, bez prilaženja računaru.

Asistent za boju zuba
Opcija asistenta za boju pomaže kliničarima u brzom određivanju prave boje zuba. Ona je posebno dizajnirana za Planmeca Emerald S i automatski prikazuje tačnu boju kada se kursor miša postavi preko skeniranog modela.

Učinite ga svojim, bojom
Izmjenljive navlake su dostupne u nekoliko živopisnih boja, te je moguće Planmeca Emerald S prilagoditi boji vaše ordinacije. Pored elegantne smaragdno zelene, po kojoj je najprepoznatljiviji, skener je dostupan i u bojama roze, plava i siva.

Indikacije:
*inleji/onleji
*fasete
*krunice
*mostovi
*cirkularni mostovi
*“scan body”
*modeli
*otisci

Tehnički podaci:
*integracija: integrisan na Planmeka stomatološkoj stolici ili povezan na računaru
*izlazni podaci: skenovi donje ili gornje vilice u okluziji , eksportovani kao otvorene STL ili PLY datoteke
*opcija skeniranja: u pravoj boji
*vršni nastavci: 2 opcije ( standard i slimline) koje se mogu autoklavirati. Nastavak za detekciju karijesa je takođe moguće aktivirati

*tehnologija protiv magljenja : aktivno grijani nastavci garantuju rad bez zamaglivanja kada se koriste intraoralno
*izvor svjetla: crveni, zeleni i plavi laser
*tehnologija skeniranja: triangulacija projektovane slike
*dimenzije: 41 x 45 x 249mm
*težina: 229g
*intefejs kabla: konektor tipa USB A na strani računara i tipa USB C na strani skenera. Svi kablovi su dizajnirani za transfer podataka preko USB 3.0.

Predloženi hardverski zahtjevi računara:
*laptop PC ili desktop PC
*procesor intel i7,7 ili bolji
*RAM 32 GB
*hard disk 512GB
*grafička kartica NVIDIA GeForce GTX 1070 4 GB ili bolja
*monitor full HD rezolucija
*interfejs kabla USB 3.0
*operativni sistem Windows 10 (64 bit) Pro

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera “PLAST Dent-a” iz Niša. Broj telefona je +381 18 230 984, a e-mail: office@plastdent.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -