fbpx
NaslovnaEdukacijaInjekcijska tehnika - online kurs i/ili radionica Zagreb

Injekcijska tehnika – online kurs i/ili radionica Zagreb

- Advertisement -

Novi termin radionice: Injekcijska tehnika – kompozitne ljuske, 30. aprila 2022. u Zagrebu. (zbog povećanog interesovanja za prijašnje termine i stare liste čekanja…pola mjesta je već rezervisano).

Nakon dugo vremena ponovno organizujemo uživo online masterclass o Injekcijskoj tehnici na hrvatskom jeziku. Ovog puta u updatenoj osmosatnoj verziji, s preko 750 kliničkih slika, 15 slučajeva i različitih kliničkih situacija te petogodišnjim follow upovima pokrivamo sve od A do Ž o injekcijskoj tehnici.

Teorijski dio će se održati ONLINE:
25.04 (Webinar 1) – 19h
27.04. (Webinar 2) – 19h

Cijeli kurs sadrži osmosatni teorijski dio koji će biti dostupan uživo u navedenim terminima ili u obliku snimka 7 dana prije i poslije hands on radionice, a sami praktični dio pokriće više laboratorijskih i kliničkih faza za različite kliničke situacije.

Učesnici koji su odslušali online kurs imaju popust na praktični dio u visini kotizacije za teorijski dio. Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko linka ili direktno preko maila (br mjesta je ograničen):

Teorijski dio u obliku videosnimka pokriva sve od a-ž o injekcijskoj tehnici: Literaturu, indikacije i odabir slučajeva, plan, proba i kontrola funkcije, klinički protokol, 4 modifikacije originalne tehnike, sve popraćeno s kliničkim videima i slikama, preko 15 slučajeva s višegodišnjim follow upovima, uporedba analognog i digitalnog pristupa, najčešće greške, kako ih izbjeći i još mnogo toga.

Sva usvojena znanja primijenićemo na modelima na radionici:
*Izrada silikonskog ključa za Mock up
*Proba Mock up
*Separacija Mock upa u držače prostora
*Izrada transparentnog silikonskog ključa
*Izrada 4 ljuske injekcijskom tehnikom:

-monokromatski
-cut back
-mixing
-slojevanje

Završna obrada i poliranje. Planirano trajanje radionice je 6 sati (jutarnji sati do ručka).

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -