NaslovnaProizvodiIDS 2017: Shape your future

IDS 2017: Shape your future

- Advertisement -

Kao što smo ranije najavili, predstavljamo prvi u nizu izvještaja sa ovogodišnjeg IDS-a, a listu javljanja sa lica mjesta otvaramo sa Dejanom Jelenkovićem, osnivačem distributerske kompanije Tehno Dental iz Podgorice. On je za portal Stomatologija.me naveo kako će nakon IDS 2017 svima biti jasno da digitalizacija nema alternativu.

Fotografije, snimci i objave kojima su društvene mreže preplavljene poslednja tri dana od kako je IDS 2017 otvoren bile su jasan nagovještaj da digitalizacija vodi glavnu riječ na ovogodišnjem najvećem internacionalnom sajmu dentala. Upravo to nam je i potvrdio Jelenković čiji je prvi utisak stao u ove tri riječi koje sumiraju budućnost dentala „Digitalizacija nema alternativu“.

Kako je naveo u svom kratkom, ali jezgrovitom javljanju za portal Stomatologija.me, svi oni koji ne isprate savremene tokove i trendove, nakon IDS 2017 osuđeni su na zaborav. Kako je on slikovito opisao „ko god nije, ili ne uzme svoje mjesto u istoriji izumrijeće poput dinosaurusa. S tim da ih ta sudbina čeka mnogo brže“

– Prema tome, drugovi tehničari i stomatolozi, čekiratje svoje karte već sada jer sjutra može biti kasno – poručio je Dejan.

Na naše pitanje da li ima proizvoda koji bi se mogli izdvojiti on je kazao kako je u tom moru inovacija teško odabrati jedan ili grupu proizvoda, ali da je Ivoclarov novi brend „Ivoclar digital“ svakako jedan od onih koje treba pomenuti. Riječ je o novom konceptu iz kuhinje Ivoclara koji je predstavljen upravo na IDS 2017, a koji stomatolozima i tehničarina pruža najsavremeniju profesionalnu pomoć sa najširim rasponom usluga koje će stručnjacima biti dostupne u cijelom lancu procesa digitalne izrade.

Iako je do zatvaranja IDS ostalo još malo vremena, kao što smo i najavili, očekujte još izvještaja i reportaža sa IDS 2017.
- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -