fbpx
NaslovnaObavještenjaI u 2019. godini imali smo milionsku posjetu

I u 2019. godini imali smo milionsku posjetu

- Advertisement -

Stomatologija.me je i u 2019. godini zadržala veliku posjećenost, odnosno čitanost. Imali smo preko miliona otvorenih stranica – tačnije 1.247.627. Ukupno je bilo 419.298 posjeta našem portalu i 274.964 pojedinačnih ulaska. Kada su posjete iz zemalja u pitanju, prednjačila je Bosna i Hercegovina i grad Banjaluka, iz koje je došlo 28,52 odsto čitalaca. Iz te države je bilo 323.536 otvorenih stranica. Iz Srbije je broj posjetilaca bio 26,63 odsto, što je donijelo 276.663 otvorene strane. Na trećem mjestu je Crna Gora sa 21,56 odsto (446.662 otvorene strane), dok je četvrta Hrvatska (7,48%, 63,135 otvorenih stranica). Naš portal čitao se i u Americi, Njemačkoj, Australiji, Švajcarskoj, Austriji, Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji…

Tako je portal stomatologija.me od crnogorskog, postao najčitaniji i najznačajniji stomatološki portal ne samo na prostorima bivše Jugoslavije. Da smo na pravom putu pokazuje i podatak da iz dana u dan imamo sve više i više klijenata i poslovnih partnera. Potpisali smo memorandume o saradnji sa Stomatološkom komorom Srbije, Komorom doktora stomatologije Republike Srpske, Stomatološkim fakultetom u Pančevu i sa Medicinskim fakultetom u Foči, studijski program stomatologija. Uskoro će biti potpisan i memorandum sa Udruženjem stomatologa u Federaciji BiH. Osim intervjua sa priznatim regionalnim i međunarodnim stručnjacima, veliku posjećenost bilježe i prezentacije stomatoloških ordinacija, zubotehničkih laboratorija i distributera opreme, koje su naš najveći brend. U ovim, takozvanim, elektronske vizit karta možete naći sve potrebne informacije uz Google mapu sa tačnom lokacijom i kontakt podacima ordinacije, laboratorije ili distributerske kompanije. Ukoliko i vi želite da vaša ordinacija, laboratorija, ili dentalni depo, dobiju prezentaciju i postanu dio ovog uspješnog tima, možete nam se obratiti na e-mail adrese gondorcg@yahoo.com ili stomatologija.press@gmail.com.

Naš dalji rast je neminovan, a noviteti koje vam spremamo za ovu godinu opravdaće povjerenje koje smo stekli svojim dosadašnjim radom. U prethodnoj godini smo čitaocima pružili mogućnost da nas prate putem mobilne aplikacije, a stomatolozima e-DENT, elektronski karton za vođenje ordinacije. Spremamo dosta noviteta u narednom periodu, a čitaoci i stomatolozi će u narednom periodu biti obaviješteni od tome. Broj posjeta u prošloj godini nas obavezuje da budemo još bolji u ovoj. Zbog toga vas pozivamo da i dalje budete uz portal stomatologija.me, kako bi uvijek bili na izvoru pravih informacija.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -