fbpx
NaslovnaObavještenjaHrvatska pobjednica Dore o kritikama na računa svojih zuba: Ne vidim nikakav...

Hrvatska pobjednica Dore o kritikama na računa svojih zuba: Ne vidim nikakav problem

Ovogodišnja pobjednica Dore, pjevačica Mia Dimšić (29), koja će u maju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, našla se na meti kritika zbog svojih “nesavršenih” zuba i izgleda.

Za “In Magazin” sasvim iskreno je odgovorila na prozivke da bi, prije odlaska u Torino, kod stomatologa trebala da uljepša svoj osmijeh.

- Advertisement -

“Nemam potrebe. Niti mislim da su oni dobri niti mislim da su loši. Nemam mišljenje o njima, nebitan su mi aspekt u životu. Kad neko kaže da bi želio da riješi problem s mojim zubima, to je kriva konstrukcija, gdje vi vidite problem, jer ja ne vidim problem. Ako neko vidi problem u nečemu na sebi, nisam protivnik plastične hirurgije ako će se neko osjećati dobro. Ali ako je tebi nebitno, a drugi ljudi imaju problem, mislim da to nema veze s vama”, uzvratila je Mia.

Za Eurosong je sebi zadala dodatan posao, jer je njen tim odlučio da će promijeniti nastup, te da neće nastupati u crnoj kombinaciji kao na Dori.

“Da, to je evo sad zvanična vijest, sve radimo ispočetka. Nismo bili odmah sigurni da će to tako biti, to nam je stvorilo malo više posla, ali nema veze, neki aspekt kreativnosti će biti tu. Biće sve baš drugačije i mislim da će to pjesmi dati jednu novu dimenziju”, otkrila je Dimšić.

Otkrila je da će jedan detalj u nastupu zadržati, a to je da će se vidjeti njene noge koje uvijek voli da istakne. Mia je često bila na meti kritičara zbog svojih odjevnih kombinacija, ali više nema problem s time što će neko reći o njenom izgledu.
“Jedan voditelj mi je rekao da mu je super kod mene što nekad izgledam toliko dobro da ne može vjerovati da sam to ja, a nekad izgledam katastrofa”, ispričala je Mia.

Priznala je i da ne prati kladionice za Eurosong i da živi u blaženom neznanju, te se trudi da se ne opterećuje time. Dodala je da kladionice mogu nešto značiti, ali i ne moraju jer se to može brzo promijeniti.

Izvor: 24 sata

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -