fbpx
NaslovnaObavještenjaHappy Dental - osnovna misija je da se za pacijenta pronađe najbolji...

Happy Dental – osnovna misija je da se za pacijenta pronađe najbolji stomatološki tretman

- Advertisement -

Dobro je poznato kolika je važnost oralnog zdravlja za cjelokupno zdravlje,. Zato je važno izabrati stomatologa u koga ćete imati povjerenje, kome ćete prepustiti da se brine o Vašim zubima, kao i o zubima cijele porodice.

U tom slučaju ordinacija Happy Dental je pravi izbor za Vas. Zašto? Zato što svojim pacijentima nastoji da pružiti maksimalan kvalitet, komfor i porodičnu atmosferu, jer za njih pacijent nije samo broj. Ordinacija je uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, prijatan ambijent čekaonice, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osjetite opušteno, skoro kao kod kuće.

Bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima, korišćenje digitalnih tehnologija i, prije svega, zadovoljan pacijent su njihov prioriteti. Zašto je još Happy Dental pravi izbor za Vas? Zato što je HAPPY DENTAL sinonim za KVALITET…. oprema i materijali koji se koriste su renomiranih svjetskih proizvođača posljednje generacije.

Zato što je HAPPY DENTAL sinonim za LJUBAZNOST…. toplina i lijep doček sa osmijehom koji ćete naći u ordinacijama su iskreni i dio su našeg svakodnevnog pristupa svim našim pacijentima. Zato što je HAPPY DENTAL sinonim za STRUČNOST….tim eminentnih stručnjaka usavršavanih u zemlji i inostranstvu.

Zato što je HAPPY DENTAL sinonim za PROFESIONALIZAM….. dobitnik sertifikata “FIRMA OD POVJERENJA“ za 2018. ,2019., 2020. i 2021.godinu. Zato što je HAPPY DENTAL sinonim za SIGURNOST….. „Covid 19 SAFE ZONA“ …. sa poštovanjem svih mjera zaštite i protokola, a uz odgovarajuću opremu i aparate.

Zato što je HAPPY DENTAL….. baziran na konceptu „Emocionalne stomatologije“….. iskustvo u ordinacijama je prožeto emocijama, a krajnji cilj je da kod pacijenta ili pacijenata izazovemo efekat “WOW“! Zato što HAPPY DENTAL investira u budućnost – “Digital Smile Design” i “Hollywood smile”. Zato što je glavna misija da za pacijenta pronađe najbolji stomatološki tretman!

Zato izaberite Happy Dental i opustite se. Ostalo je njihova briga, a Vi ćete dobiti osmijeh koji želite i zaslužujete.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -