NaslovnaObavještenjaGoran Mandić, bivši predsjednik Stomatološke komore Crne Gore, fizički napao ekipu portala...

Goran Mandić, bivši predsjednik Stomatološke komore Crne Gore, fizički napao ekipu portala stomatologija.me

- Advertisement -

Skandal u režiji dr Gorana Mandića! Doskorašnji predsjednik Stomatološke komore Crne Gore je danas, ničim izazvan, ispred hotel „Mediteran“ u Bečićima, fizički napao ekipu našeg portala, tačnije osnivača i vlasnika Miloša Novakovića i zadao mu udarac pesnicom u predjelu lica.

Veći incident spriječila je grupa stomatologa, koja se u tom trenutku našla ispred hotela. Indicent je prijavljen policijskoj stanici u Budvi, koja je uzela izjavu i procesuirala slučaj. Radi informisanja stomatologa i crnogorsko javnosti uopšte, dajemo na uvid zapisnik sačinjen u policijskoj stanici u Budvi.

Budva (Foto: budva.travel)

Ekipa portala stomatologija.me je u Bečiće došla sa željom da prisustvuje, a potom i da izvjesti svoje čitaoce o edukativnom skupu „Dental Nomads in Montenegro“, ali je jedna divna manifestacija ostala u sjenci nedoličnog, slobodno se može reći i sramnog ponašanja doktora Mandića, u šta su se mogli uvjeriti i strani predavači sa ovog skupa.

Portal stomatologija.me je 2. jula bio na vanrednoj Skupštini Stomatološke komore Crne Gore, na kojoj je izglasano nepovjerenje tada aktuelnom rukovodstvu na čelu sa dr Mandićem.

Potom smo prenijeli nekoliko tekstove u kojima je novo rukovodstvo na čelu sa v. d. predsjednikom Nikolom Barovićem, iznijelo niz optužbi na račun Mandića o nedomaćinskom poslovanju, propustima prilikom zapošljavanja, nečinjenu ništa da se zaštite stomatolozi za vrijeme epidemije koronavirusa…

Portal je kontaktirao dr Mandića i ponudio mu tada da sve te navode potvrdi ili demantuje, što je on odbio i prijetio je tužbom.

Od početka jula, uredništvo portala je istrpilo niz prijetnji i uvreda od strane porodice Mandić. Tome do danas nismo pridavali pažnju, ali ovo je kap koja je prelila čašu strpljenja i morali smo upoznati širu javnost o tome.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -