NaslovnaObavještenjaGodišnji izveštaj FDI za 2019. ističe uspjehe, kao i izazove za globalno...

Godišnji izveštaj FDI za 2019. ističe uspjehe, kao i izazove za globalno oralno zdravlje

- Advertisement -

FDI neprekidno teži da vodi svijet ka optimalnom oralnom zdravlju.

Kolektivno angažovanje našeg raznovrsnog članstva dijeli strast za unapređenjem stomatološke prakse i oralnog zdravlja širom svijeta.

Pročitajte godišnji izveštaj za 2019, za sve detalje o godišnjim događajima FDI, projektima oralnog zdravlja, naučnom časopisu, detaljima o članstvu, finansijskim izveštajima i ažuriranom spisku naših partnera.

Foto: fdiworlddental.org

U prošloj godini ojačali smo svoju poziciju vodećeg globalnog zagovornika oralnog zdravlja kako bi povećali fokus na oralno zdravlje i uticali na kreatore politika kako bi što bolje uključili oralno zdravlje u globalnu zdravstvenu agendu.

Svjetski dan oralnog zdravlja 2019. bio je jedan od naših najuspješnijih do sada, sa zapanjujućim dosegom od 2,8 milijardi.

Zahvaljujući našim partnerima za 2019. godinu, bili smo u stanju da vodimo globalnu borbu za poboljšanje oralnog zdravlja stanovništva i za osiguranje opšteg zdravlja i dobrobiti svih.

Proširili smo naše javnozdravstvene programe i obrazovne resurse tako da bolje opremimo svoje članove za akciju na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou.

Nema vremena poput sadašnjeg: sada više nego ikad, moramo zajedno sa članovima i partnerima u industriji sarađivati i oblikovati budućnost oralnog zdravlja.

Izvor: FDI World Dental

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -