NaslovnaObavještenjaGodina za ponos – preko 2 miliona otvorenih stranica, rast 80% u...

Godina za ponos – preko 2 miliona otvorenih stranica, rast 80% u odnosu na 2019.

- Advertisement -

Protekla godina ostaće upamćena po pandemija koronavirusa, zbog koje je stao praktično čitav svijet. Sa druge strane, portal www.stomatologija.me će je pamtiti po lijepom.

Može se reći da je bila zlatna, jer smo ostvarili najbolju čitanost od osnivanja. Imali smo dva miliona, 22 hiljade i 229 otvorenih stranica za 365 dana (660.114 pojedinačnih ulazaka), što je 80% više nego u 2019, kada je ta brojka bila nešto preko miliona i 200.000 (1.247.627).

Ove impozantne cifre ne bi bilo da nije bilo naših partnera – doktora stomatologije, distributera opreme i zubnih tehničara, kao i, naravno, naših vjernih čitalaca koji su svakog dana bili uz naš portal, čitali tekstove i davali nam motiv, ali i obavezu da budemo još bolji. Potrudićemo se da u 2021. budemo za jedan stepenik bolji nego godinu ranije.

Osim fantastičnih rezultata kada je u pitanju čitanost, veliki skok obilježilo je i interesovanje za prezentacije koje imamo na portalu. Za raziliku od 2019, kada su prezentacije imale od dva do četiri pregleda na dnevnom nivou, u 2020. je taj broj se kretao od osam do 10 pregleda za 24 sata. Taj segment portala bio je čitan preko 100% nego u 2019.

Zemlje iz kojih je bilo najviše ulazaka na portal su Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Hrvatska. Čitali smo se i u Sloveniji, Makedoniji, Americi, Austriji, Švajcarskoj, Njemačkoj, Švedskoj, Italiji…

Kada su gradovi u pitanju, velika borba vodila se između Banjaluke, Sarajeva, Podgorice i Beograda. Potom su slijedili Zagreb, Split, Novi Sad, Mostar, Tuzla, Niš…
Iz BiH je najviše posjeta bilo iz Banjaluke i Sarajeva, a potom iz Mostara, Tuzle, Kiseljaka, Brčkog, Zenice, Bijeljine, Doboja, Bihaća…
Kada je Srbija u pitanju bez premca je bio Beograd. Slijedili su ga Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Pančevo, Subotica, Užice, Kikinda…

Podgorica je dominirala kada se radi o Crnoj Gori. Pratili su je Nikšić, Ulcinj, Bar, Budva, Tivat, Kotor, Herceg Novi, Bijelo Polje, Kolašin…
Iz Hrvatske, najviše ulazaka bilo je iz Zagreba, Splita, Rijeke, Pule, Osijeka, Zadra, Varaždina, Vukovara, Šibenika, Opatije…

I naša regionalna vajber grupa „Stomatologija.me – kursevi i seminari“ naišla je na sjajan odziv. Za kratko vrijeme premašili smo brojku od 800 članova, a svakodnevno dobijamo pozive od stomatologa, zubnih tehničara i distributera opreme da se priključe grupi.

Grupa je napravljena sa ciljem da se na jednom mjestu mogu naći, odnosno dobiti sva obavještenja oko edukativnih skupova koji se održavaju na prostorima bivše Jugoslavije, odnosno Balkana. Da bi se priključili grupi, dovoljno je da pošaljete poruku na broj telefona +382 67 002 100.

Najčitaniji stomatološki portal u regionu i na Balkanu, nastavlja da se širi. Uskoro će naši saradnici postati ordinacije i zubotehničke laboratorije iz Hrvatske.
Brojke o čitanosti u 2020. godini su pokazali da smo sa pravom lideri, kada su u pitanju stromatološki portali na prostorima bivše Jugoslavije, pa i šire.

Povjerenje koje ste nam ukazali je za nas velika satisfakcija za rad i trud koji smo uložili, ali i obaveza da iz dana u dan budemo sve bolji. Zadali ste nam domaći zadatak, a mi ćemo se truditi da opravdamo povjerenje i da, kao i do sada, našim čitaocima serviramo aktuelnosti iz svijeta stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -