fbpx
NaslovnaObavještenjaFantastičan početak godine – januar smo završili sa 228.476, sve više ordinacija...

Fantastičan početak godine – januar smo završili sa 228.476, sve više ordinacija želi da se priključi portalu

- Advertisement -

Bolji početak 2021. godine, kada je u pitanju čitanost portala www.stomatologija.me, nije mogao da se zamisli. Prvi kalendarski mjesec smo završili sa 228.476 otvorene stranice, što je čak 96% više nego u istom periodu prošle godine (118.910).

Osim odlične čitanosti, januar je obilježilo i veliko interesovanje ordinacija da se priključe portalu. Imali smo pozive iz gotovo svih zemalja bivše Jugoslavije.

Analitika za januar 2021. godine

Kao i prošle godine i u januaru smo se najviše čitali u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Ulazaka na portal bilo je i iz Sjeverne Makedonije, Slovenije, Njemačke, Švajcarske, Italije, Amerike, Austrije… Kada su u pitanju gradovi, prednjačili su Banjaluka, Sarajevo, Podgorica, Beograd i Zagreb.

Banjaluka i Sarajevo su vodili veliku borbu kada su ulasci na portal iz BiH u pitanju. Poslije ta dva grada, slijedili su Mostar, Kiseljak, Brčko, Tuzla, Bihać, Bijeljina, Zenica, Doboj…

Beograd je na prvom mjestu kada je u pitanju Srbija. Ratili su ga Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Pančevo, Užice, Subotica, Kikinda, Zrenjanin…

Iz Podgorice je bilo najviše ulazaka na portal, kada je u pitanju Crna Gora. Čitali smo se i u Budvi, Ulcinju, Baru, Nikšiću, Bijelom Polju, Cetinju, Beranama, Danilovgradu, Kolašinu…

U januaru se „probudila“ Hrvatska, koja je bilježila konstantan rast kada su posjete u pitanju. Najviše interesovanja za naš portal bilo je iz Zagreba i Splita. Slijedili su Rijeka, Zadar, Osijek, Vukovar, Pula, Varaždin, Šibenik, Koprivnica…

Nastavljen je trend interesovanje za prezentacije koje imamo na portalu. Taj broj se kretao, kao i u većem dijelu 2020. godine, od osam do 10 pregleda za 24 sata.

I naša regionalna vajber grupa „Stomatologija.me – kursevi i seminari“ naišla je na sjajan odziv. Za kratko vrijeme premašili smo brojku od 800 članova, a svakodnevno dobijamo pozive od stomatologa, zubnih tehničara i distributera opreme da se priključe grupi.

Grupa je napravljena sa ciljem da se na jednom mjestu mogu naći, odnosno dobiti sva obavještenja oko edukativnih skupova koji se održavaju na prostorima bivše Jugoslavije, odnosno Balkana. Da bi se priključili grupi, dovoljno je da pošaljete poruku na broj telefona +382 67 002 100.

Brojke o čitanosti u putokaz da smo na dobrom putu i da smo sa pravom lideri, kada su u pitanju stromatološki portali na prostorima bivše Jugoslavije, pa i šire.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -