NaslovnaObavještenjaErasmus+ saradnja sa Akdeniz Univerzitetom iz Antalije

Erasmus+ saradnja sa Akdeniz Univerzitetom iz Antalije

- Advertisement -

U sklopu Erasmus+ projekta, dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Miodrag Radunović organizovao je prijem za prof. dr Mukerrem Hatipoglu, prof. dr Elcin Esenlik i dr Ilker Ayaz sa Akdeniz Universiteta iz Antalije (Turska).

Na sastanku su predočeni različiti vidovi saradnje u smislu jačanja kapaciteta u stručnom i naučnoistraživačkom pravcu, te potpisivanja budućeg memoranduma o saradnji Fakulteta odnosno potencijalne buduće saradnje na razmjeni studenata i nastavnog kadra.

Prof. dr Elcin Esenlik, redovna profesorica na Katedri za Ortodonciju je održala predavanje sa temom Ortodontski modaliteti liječenja na kojem su prisustvovali studenti studijskog programa Stomatologija, saradnici i profesori.

www.ucg.ac.me

Prof. dr Mukerrem Hatipoglu, vanredni profesor i šef Katedre za Parodontologiju i Implantologiju je otvorio diskusiju i debatu sa aktuelnim temama iz Parodontologije, a dr Ilker Ayaz će u toku nedjelje prisustvovati vježbama iz predmeta Restaurativna odontologija i održati predavanje na temu Kompozita.

Kolege iz Turske su u sedmodnevnoj posjeti Univerzitetu Crne Gore, Medicinskom fakultetu i danas su obišli prostorije koje koristi studijski program Stomatologija.

Izvor: Univerzitet Crne Gore

Prethodni članak
Sledeći članak
- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -