NaslovnaObavještenjaEODC od 9. do 11. oktobra, preko našeg portala stomatolozi mogu dobiti...

EODC od 9. do 11. oktobra, preko našeg portala stomatolozi mogu dobiti popust na kotizaciju

- Advertisement -

European Online Dental Congress održaće se od 9. do 11. oktobra uz 20 predavača iz cijelog svijeta.

Stomatologija.me će biti jedan od medijskih sponzora kongresa, pa stomatolozi mogu preko našeg portala dobiti popust na kotizaciju.

Dovoljno je da se jave na broj telefona +382 67 002 100, kako bi dobili kod za registraciju.

EODC će biti priznat i bodovan za kontinuiranu edukaciju u državama regiona. To su za sada potvrdile Stomatološke komore Crne Gore i Srbije, kao i Komora doktora stomatologije Republike Srpske. Naredne nedelje se očekuje da to urade i u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Predavanja će biti dostupna do sedam dana nakon završetka kongres, uz mogućnost da neka i ne budu u zavisnosti od zahtjeva samih predavača.

Oficijalni jezik kongresa je engleski, a teme koje će se obrađivati su: implantologija, stomatološka protetika, parodontologija, ortodoncija, pedodoncija, u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama.

Foto: Facebook/EODC

Prva dva dana kongresa su rezervisana za predavanja, a treći dan je nazvan Future of Dentistry – Dentistry’s Future, gdje će studenti stomatologije prezentovati svoje naučno-istraživačke radove, projekte, inovativne aplikacije vezane za budućnost stomatologije.

Među predavačima će biti prof. dr Zoran Vlahović iz Crne Gore, kao i još nekoliko sa prostora bivše Jugoslavije – prof. dr Zoran Lazić, prof. dr Zoran Stajčić, prof. Miloš Beloica, ass. prof. Bojan Jovičić, ass. prof. Naida Sulejmanagić Hadžiabdić, dr Marko Pejović i dr Miroslav Dragović.

Kao predavači još će se pojaviti: prof. dr Joseph Choukroun, dr Elisa Choukroun, prof. dr Thomas Nguyen, dr Carlos de Carvalho, dr Rick Ferguson, dr Ryan Nolan, prof. dr Viktoria Shashmurina, prof. dr Oksana Kovaleva, dr Nathanial Farley, dr Emiliano Ferrari, dr Roberto Scrascia i dr Gabriele Vaccaro.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -