NaslovnaEdukacijaEdukacija: Prof. dr Bob Khanna prvi put u Srbiji - „Konturisanje cijelog...

Edukacija: Prof. dr Bob Khanna prvi put u Srbiji – „Konturisanje cijelog lica do savršenstva”

Ovaj masterclass je neophodan za svakog ljekara koji želi da svojim pacijentima ponudi sveobuhvatno konturisanje lica. Više od 20 godina profesor Khanna je razvijao strategije, koncepte i tehnike koje omogućavaju najoptimalnije moguće rezultate od čela do nosa, usana, brade i submetalne regije na besprjekoran način.

Hiljade ljekara iz cijelog svijeta koriste njegove koncepte i strategije da svoje klinike dovedu na vrhunski nivo! Budite i Vi jedan od njih! Masterclass je na program 11. Decembra u hotelu “Hilton” u Beogradu.

- Advertisement -

Svjetski poznat lider estetske medicine!
Vodeći stručnjak u svijetu estetskih procedura, profesor Bob Khanna je direktor Instituta za obuku „The Dr Bob Khanna Training Institute“ i Dr BK Klinike u Readingu i Londonu (Harley Street) i predsjednik Međunarodne akademije za naprednu estetiku lica „ International Academy of Advanced Facial Aesthetics“. On drži predavanja i obuke širom svijeta o naprednim estetskim tehnikama i poznat je po svojim izuzetnim rezultatima. Globalno se smatra jednim od vodećih stručnjaka za estetiku lica, a njegova klijentela uključuje veliki broj pacijenata i ljekara širom svijeta.

Pridružite nam se!
Profesor Bob Khanna smatra se jednim od najpoznatijih svjetskih predavača i instruktora estetske medicine. Legendaran je njegov koncept konturisanja cijelog lica, kojim je uticao na rad čitavih generacija ljekara. Broj mjesta je ogranićen, a možete se registrovati na sljedećem linku.

ZA SVE UČESNIKE SMO PRIPREMILI:
Specijalna poklon kutija proizvoda koje koristi lično Bob Khanna, vaučer instituta za obuku Dr Bob Khanna „The Dr Bob Khanna Training Institute“ od 100 eura i tri sertifikata!!! Pridružite nam se na ručku u restoranu “Two Kings” – Hilton i oduševite svoja čula modernom srpskom i internacionalnom kuhinjom.

PROGRAM:
9:00 – 10:00 – Registracija
10:00 – 10:15 Uvodna riječ dobrodošlice
10:15 – 12:15 Predavanje “Savršeno konturisanje cijelog lica”
12:15 – 12:30 Pauza za kafu
12:30 – 13:30 Predavanje “Rješavanje mogućih komplikacija”
13:30 – 14:00 Ručak u restoranu “Two Kings” Hilton
14:00 – 14:30 VAŠE NAJLEPŠE GODINE SU SADA
14:30 – 16:00 Live Demonstracije Prof. Bob Khanna
16:00 – 17:00 Svečano uručenje sertifikata i profesionalna foto sesija!
REDOVNA CIJEENA MASTERCLASS-a 500 EUR – SPECIJALNA CIJEENA 300 EUR
KOTIZACIJA UKLJUČUJE:

*Predavanja, live demonstracija, pauza za kafu i ručak! 3 sertifikata! Akreditovano od strane SESIAM -a sa 4 BODA! Profesionalna foto sesija!
*Specijalna poklon kutija proizvoda koje koristi Bob Khanna!
Cijena: 300€ do 1. decembra.! SMJEŠTAJ: Hotel HILTON Beograd. Standardna KING soba za jednu osobu 110 eura. Standardna KING soba za dve osobe samo 120 eura!!! Cijena uključuje: doručak na bazi švedskog stola, WiFi vezu, fitnes i SPA centar!

Organizacija
MIKODENTAL® -MD BEAUTY®-PLURYAL®
Srbija-Bosna i Hercegovina-Hrvatska-Crna Gora
Registracija
MIKODENTAL® Registration Office
Kontakt: Ivana Ercegovčević
Tel: +381 (64) 6438154
E-mail: info@mikodental.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -