NaslovnaEdukacijaEdukacija: Prof. dr Bob Khanna prvi put u Srbiji - „Konturisanje cijelog...

Edukacija: Prof. dr Bob Khanna prvi put u Srbiji – „Konturisanje cijelog lica do savršenstva”

- Advertisement -

Ovaj masterclass je neophodan za svakog ljekara koji želi da svojim pacijentima ponudi sveobuhvatno konturisanje lica. Više od 20 godina profesor Khanna je razvijao strategije, koncepte i tehnike koje omogućavaju najoptimalnije moguće rezultate od čela do nosa, usana, brade i submetalne regije na besprjekoran način.

Hiljade ljekara iz cijelog svijeta koriste njegove koncepte i strategije da svoje klinike dovedu na vrhunski nivo! Budite i Vi jedan od njih! Masterclass je na program 11. Decembra u hotelu “Hilton” u Beogradu.

Svjetski poznat lider estetske medicine!
Vodeći stručnjak u svijetu estetskih procedura, profesor Bob Khanna je direktor Instituta za obuku „The Dr Bob Khanna Training Institute“ i Dr BK Klinike u Readingu i Londonu (Harley Street) i predsjednik Međunarodne akademije za naprednu estetiku lica „ International Academy of Advanced Facial Aesthetics“. On drži predavanja i obuke širom svijeta o naprednim estetskim tehnikama i poznat je po svojim izuzetnim rezultatima. Globalno se smatra jednim od vodećih stručnjaka za estetiku lica, a njegova klijentela uključuje veliki broj pacijenata i ljekara širom svijeta.

Pridružite nam se!
Profesor Bob Khanna smatra se jednim od najpoznatijih svjetskih predavača i instruktora estetske medicine. Legendaran je njegov koncept konturisanja cijelog lica, kojim je uticao na rad čitavih generacija ljekara. Broj mjesta je ogranićen, a možete se registrovati na sljedećem linku.

ZA SVE UČESNIKE SMO PRIPREMILI:
Specijalna poklon kutija proizvoda koje koristi lično Bob Khanna, vaučer instituta za obuku Dr Bob Khanna „The Dr Bob Khanna Training Institute“ od 100 eura i tri sertifikata!!! Pridružite nam se na ručku u restoranu “Two Kings” – Hilton i oduševite svoja čula modernom srpskom i internacionalnom kuhinjom.

PROGRAM:
9:00 – 10:00 – Registracija
10:00 – 10:15 Uvodna riječ dobrodošlice
10:15 – 12:15 Predavanje “Savršeno konturisanje cijelog lica”
12:15 – 12:30 Pauza za kafu
12:30 – 13:30 Predavanje “Rješavanje mogućih komplikacija”
13:30 – 14:00 Ručak u restoranu “Two Kings” Hilton
14:00 – 14:30 VAŠE NAJLEPŠE GODINE SU SADA
14:30 – 16:00 Live Demonstracije Prof. Bob Khanna
16:00 – 17:00 Svečano uručenje sertifikata i profesionalna foto sesija!
REDOVNA CIJEENA MASTERCLASS-a 500 EUR – SPECIJALNA CIJEENA 300 EUR
KOTIZACIJA UKLJUČUJE:

*Predavanja, live demonstracija, pauza za kafu i ručak! 3 sertifikata! Akreditovano od strane SESIAM -a sa 4 BODA! Profesionalna foto sesija!
*Specijalna poklon kutija proizvoda koje koristi Bob Khanna!
Cijena: 300€ do 1. decembra.! SMJEŠTAJ: Hotel HILTON Beograd. Standardna KING soba za jednu osobu 110 eura. Standardna KING soba za dve osobe samo 120 eura!!! Cijena uključuje: doručak na bazi švedskog stola, WiFi vezu, fitnes i SPA centar!

Organizacija
MIKODENTAL® -MD BEAUTY®-PLURYAL®
Srbija-Bosna i Hercegovina-Hrvatska-Crna Gora
Registracija
MIKODENTAL® Registration Office
Kontakt: Ivana Ercegovčević
Tel: +381 (64) 6438154
E-mail: info@mikodental.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -