NaslovnaEdukacijaEdukacija: Hijaluron fileri&botox - konturisanje cijelog lica do savršene estetike

Edukacija: Hijaluron fileri&botox – konturisanje cijelog lica do savršene estetike

- Advertisement -

Facial artistry masterclass by Prof. dr Bob Khanna, konturisanje cijelog lica do savršenstva. Ovaj masterclass je neophodan za svakog ljekara koji želi da svojim pacijentima ponudi sveobuhvatno konturisanje lica.

Više od 20 godina Profesor Khanna je razvijao strategije, koncepte i tehnike koje omogućavaju najoptimalnije moguće rezultate od čela do nosa, usana, brade i submetalne regije na besprekoran način. Hiljade ljekara iz cijelog sveta koriste njegove koncepte i strategije da svoje klinike dovedu na vrhunski nivo!

Budite i Vi jedan od njih! Vodeći stručnjak u svijetu estetskih procedura, profesor Bob Khanna je direktor Instituta za obuku „The Dr Bob Khanna Training Institute“ i Dr BK Klinike u Readingu i Londonu (Harley Street) i predsednik Međunarodne akademije za naprednu estetiku lica „ International Academy of Advanced Facial Aesthetics“.

On drži predavanja i obuke širom svijeta o naprednim estetskim tehnikama i poznat je po svojim izuzetnim rezultatima. Globalno se smatra jednim od vodećih stručnjaka za estetiku lica, a njegova klijentela uključuje veliki broj pacijenata i ljekara širom svijeta.

Pridružite nam se!
Profesor Bob Khanna smatra se jednim od najpoznatijih svjetskih predavača i instruktora estetske medicine. Legendaran je njegov koncept konturisanja cijelog lica, kojim je uticao na rad čitavih generacija ljekara.

Datum je 11. decembar (hotel “Hilton” u Beogradu), a broj mjesta je ograničen!
Za sve učesnike smo pripremili: Specijalna poklon kutija proizvoda koje koristi lično Bob Khanna, vaučer instituta za obuku Dr Bob Khanna „The Dr Bob Khanna Training Institute“ od 100 eura i 3 sertifikata!!! Pridružite nam se na ručku u restoranu “Two Kings” – Hilton i oduševite svoja čula modernom srpskom i internacionalnom kuhinjom

Program:
9:00 – 10:00 – Registracija
10:00 – 10:15 Uvodna reč dobrodošlice
10:15 – 12:15 Predavanje “Savršeno konturisanje cijelog lica”
12:15 – 12:30 Pauza za kafu
12:30 – 13:30 Predavanje “Rješavanje mogućih komplikacija”
13:30 – 14:00 Ručak u restoranu “Two Kings” Hilton
14:00 – 14:30 VAŠE NAJLEPŠE GODINE SU SADA
14:30 – 16:00 Live Demonstracije Prof. Bob Khanna
16:00 – 17:00 Svečano uručenje sertifikata i profesionalna foto sesija!
Redovna cijena masterclass-a je 500, a specijalna cijena 300 eura

Kotizacija uključuje:
Predavanja, live demonstracija, pauza za kafu i ručak! 3 sertifikata! Akreditovano od strane SESIAM -a sa 4 BODA! Profesionalna foto sesija! Specijalna poklon kutija proizvoda koje koristi Bob Khanna!
Cijena: 300€ do 1. decembra. Ograničen broj mjesta!
MJESTO: Hotel HILTON Beograd, Srbija
SMEŠTAJ: Hotel HILTON Beograd
Standardna KING soba za jednu osobu 110 evra. Standardna KING soba za dvije osobe samo 120 evra!!! Cijena uključuje: doručak na bazi švedskog stola, WiFi vezu, fitnes i SPA centar!

Organizacija
MIKODENTAL® -MD BEAUTY®-PLURYAL®
Srbija-Bosna i Hercegovina-Hrvatska-Crna Gora
Registracija
MIKODENTAL® Registration Office
Kontakt: Ivana Ercegovčević
Tel: +381 (64) 6438154
E-mail: info@mikodental.com
Prijaviti se možete na sljedećem linku.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -