NaslovnaEdukacijaEdukacija: Aktuelnosti u stomatologiji I i II

Edukacija: Aktuelnosti u stomatologiji I i II

- Advertisement -

Online stručni skup “Aktuelnosti u stomatologiji I i II” biće održan narednog vikenda (17. i 18. aprila). Organizator je Medicinski fakultet u Foči. Uplate za kotizaciju u vrijednosti od 50 konvertibilnih maraka je do petka (9. aprila) bilo moguće uplatiti preko računa. Uplatnicu je bilo potrebno poslati najkasnije do petka veče u 20 sati na na e-mail: stomkongres@ues.rs.ba, uz puno ime i prezime učesnika radi izdavanja sertifikata u učešću na skupu.

Do 15. aprila, kotizaciju je moguće uplati samo u prostorijama Specijalističkog centra za stomatologiju (Zgrada Poliklinike, Studentska 5, 73 300 Foča) svakim radnim danom od 08:00-17:00 časova (ne mora lično). Skup je bodovan sa šest bodova.

Predavanja će biti dostupna svim učesnicima skupa koji imaju plaćenu kotizaciju preko online platforme od 17.04.2021. godine do 24.04.2021. godine. Detaljna uputstva o pristupu online platformi i link biće blagovremeno dostavljena na e-mail svim učesnicima koji su uplatili kotizaciju.

Prvog dana skupa, učesnici će biti u prilici da slučaju i gledaju četiri predavača. U pitanju su Doc. dr Igor Radović (Odontometrija – anatomska, tehnička I klinička razmatranja), Dr sc. Renata Josipović (Mogućnosti kliničke primjene cemenata na bazi kalcijum aluminata), Doc. dr Jelena Erić (Protetska rehabilitacija pacijenata sa supradentalnim protezama poduprtim kombinacijom prirodnih zuba i implantata), Doc. dr Mihael Stanojević (Izbor materijala i načina otiskivanja u impantoprotetici – svakodnevni izazovi I rješenja).

U nedelju, drugoh dana skupa, predviđena su tri predavanja. Doc. dr Bojana Kujundžić će pričati na temu “Akutne dentogene infekcije i postekstrakciona krvarenja”. Dr sc. Mirjana Umićović-Davidović će učesnici približiti temu “Izbor metode za zatvaranje posteekstrakcionog prostora”. “Prevencija oralnih infekcija primjenom nanočestica zlata”. O tome će pričati dr sc. Tijana Adamović.

Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 058/211-906 ili elektronski na e-mail: stomkongres@ues.rs.ba.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -