NaslovnaObavještenjaDvadesetprvi Kongres stomatologa Srbije od 20. do 23. oktobra

Dvadesetprvi Kongres stomatologa Srbije od 20. do 23. oktobra

- Advertisement -

Stomatološka komora Srbije u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizuje 21. KONGRES STOMATOLOGA SRBIJE, koji je na programu od 20. do 23. oktobra.

Očekuje se da će Zdravstveni savjet Srbije akreditovati program 21. Kongresa stomatologa Srbije i pratećeg skupa, međunarodnog kongresa – EODCv4.0  sa ukupno 20 KME bodova. Organizatori se nadaju se da će epidemiološka situacija biti povoljna, planirano je da se kongres ove godine održi u kombinovanom(hybrid) modelu.

Određeni broj posjetilaca će moći da prisustvuju Kongresu uživo u hotelu Mona Plaza u Beogradu, a ostali učesnici će moći da Kongres prate preko onlajn platforme u formi vebinara. I ove godine očekuje se prisustvo preko 2000 učesnika iz Srbije i zemalja regiona, a na Kongresu će učestvovati i veliki broj pozvanih predavača i vrhunskih stručnjaka iz Srbije i inostranstva.

Stomatološka komora Srbije će, kao i do sada, uz popularnu cijenu kotizacije obezbijediti visok stručni i naučni nivo Kongresa. Registraciju za kongres možete izvršiti preko linka u nastavku: https://kongresstomatologasrbijesks.rs/

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -