NaslovnaEdukacijaDvadeseti Kongres stomatologa Srbije od 30. septembra do 3. oktobra

Dvadeseti Kongres stomatologa Srbije od 30. septembra do 3. oktobra

Stomatološka komora Srbije će u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu, organizovati 20. KONGRES STOMATOLOGA SRBIJE (30.09 – 03.10.2021. godine).

Kongres će se, i ove godine, zbog epidemiološke situacije održati preko onlajn platforme – u formi vebinara. Očekuje se da će Zdravstveni savjet Srbije akreditovati program Kongresa stomatologa Srbije i pratećeg skupa, međunarodnog kongresa – EODC sa ukupno 20 KME bodova.

- Advertisement -

Kongres su kao suorganizatori podržali Hrvatska komora dentalne medicine, Stomatološka komora Makedonije, Stomatološka komora Crne Gore, Komora doktora stomatologije Republike Srpske, Stomatološka komora Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženje stomatologa Larise iz Grčke. Takođe, podršku Kongresu daju Ljekarska komora Srbije, Farmaceutska komora Srbije, Komora Biohemičara Srbije i Komora medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije.

Stomatološka Komora Srbije je uspjela u svojoj namjeri da Kongres stomatologa Srbije bude najvažniji datum u kalendaru stomatoloških događanja u Srbiji. Želja je da na Kongresu budu predstavljeni rezultati rada stomatologa, podijeljena iskustva, predstavljena nova saznanja i aktuelna naučna dostignuća u savremenoj svjetskoj stomatologiji sa ciljem da Kongres bude mesto okupljanja i saradnje svih stomatologa i saradnika bez obzira da li dolaze iz privatne ili državne prakse ili sa nekog od fakulteta.

Organizatori žele i da ljekari, medicinske i stomatološke sestre i zdravstveni tehničari prisustvuju Kongresu jer su se potrudili da i za njih obezbedimo veoma interesantne teme. I ove godine očekuje se prisustvo preko 2000 učesnika iz Srbije i zemalja iz regiona, kao i veliki broj pozvanih predavača i vrhunskih stručnjaka iz Srbije i inostranstva.

Stomatološka Komora Srbije će, kao i do sada, uz popularnu cijenu kotizacije obezbijediti visok stručni i naučni nivo Kongresa. Ove godine biće organizovana dva kongresa: 20. Kongres stomatologa Srbije i međunarodni kongres – EODC. Zbog toga su organizatori pozvali sve da uzmu učešće na Kongresu i pratećem skupu i svojim prisustvom stručno i profesionalno pomognu održavanje ove manifestacije značajne za budućnost stomatologije u Srbiji.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -