NaslovnaEdukacijaDvadeseti Kongres stomatologa Srbije od 30. septembra do 3. oktobra

Dvadeseti Kongres stomatologa Srbije od 30. septembra do 3. oktobra

- Advertisement -

Stomatološka komora Srbije će u saradnji sa Stomatološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu, organizovati 20. KONGRES STOMATOLOGA SRBIJE (30.09 – 03.10.2021. godine).

Kongres će se, i ove godine, zbog epidemiološke situacije održati preko onlajn platforme – u formi vebinara. Očekuje se da će Zdravstveni savjet Srbije akreditovati program Kongresa stomatologa Srbije i pratećeg skupa, međunarodnog kongresa – EODC sa ukupno 20 KME bodova.

Kongres su kao suorganizatori podržali Hrvatska komora dentalne medicine, Stomatološka komora Makedonije, Stomatološka komora Crne Gore, Komora doktora stomatologije Republike Srpske, Stomatološka komora Federacije Bosne i Hercegovine i Udruženje stomatologa Larise iz Grčke. Takođe, podršku Kongresu daju Ljekarska komora Srbije, Farmaceutska komora Srbije, Komora Biohemičara Srbije i Komora medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije.

Stomatološka Komora Srbije je uspjela u svojoj namjeri da Kongres stomatologa Srbije bude najvažniji datum u kalendaru stomatoloških događanja u Srbiji. Želja je da na Kongresu budu predstavljeni rezultati rada stomatologa, podijeljena iskustva, predstavljena nova saznanja i aktuelna naučna dostignuća u savremenoj svjetskoj stomatologiji sa ciljem da Kongres bude mesto okupljanja i saradnje svih stomatologa i saradnika bez obzira da li dolaze iz privatne ili državne prakse ili sa nekog od fakulteta.

Organizatori žele i da ljekari, medicinske i stomatološke sestre i zdravstveni tehničari prisustvuju Kongresu jer su se potrudili da i za njih obezbedimo veoma interesantne teme. I ove godine očekuje se prisustvo preko 2000 učesnika iz Srbije i zemalja iz regiona, kao i veliki broj pozvanih predavača i vrhunskih stručnjaka iz Srbije i inostranstva.

Stomatološka Komora Srbije će, kao i do sada, uz popularnu cijenu kotizacije obezbijediti visok stručni i naučni nivo Kongresa. Ove godine biće organizovana dva kongresa: 20. Kongres stomatologa Srbije i međunarodni kongres – EODC. Zbog toga su organizatori pozvali sve da uzmu učešće na Kongresu i pratećem skupu i svojim prisustvom stručno i profesionalno pomognu održavanje ove manifestacije značajne za budućnost stomatologije u Srbiji.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -