fbpx
NaslovnaObavještenjaDub Dent - objedinjuje kompletan individualni pristup pacijentu

Dub Dent – objedinjuje kompletan individualni pristup pacijentu

Dub Dent pruža širok spektar usluga iz savremene stomatologije, sa kvalitetnim materijalima svjetskih proizvođača sa visokoestetskim pristupom poštujući principe minimalno invazivne stomatologije.

Dub – Dent ambulante objedinjuju kompletan individualni pristup pacijentu sa moderno opremljenim ambijentom i potpunom dijagnostikom, za najsavremenije terapijske mogućnosti.

Foto: Facebook
- Advertisement -

Šest stomatoloških stolica, kompletno opremljenih i najdetaljnija dijagnostika sa RVG intraoralnim snimanjem zuba obezbjeđuju adekvatnu terapiju. U ambulantama ćete uvijek dobiti informaciju koja Vas interesuje, stoga budite slobodni da pitate sve što Vas zanima.

Ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite u najkraćem mogućem roku. Ono što izdvaja ZU „Dub Dent“ jeste ambulanta na dvije lokacije, što uveliko govori o želji i ljubavi prema stomatologiji, ali i velikom entuzijazmu za rad i pružanjem usluge najvišeg nivoa.

Foto: Facebook

Ambulantom na dvije lokacije uveliko je olakšano pružanje stomatoloških usluga pacijentima koji imaju potrebu da naizmjenično posjećuju Banja Luku i Dubicu, pa je tako omogućena sinhronizovana terapija, jer je sva dokumentacija pacijenata koja sadrži dijagnozu, plan terapije, dijagnostičke snimke i praćenje rezultata uvezana što omogućava lakši pristup na nekoj od lokacija ako se za to ukaže potreba.

Usluge: Estetika lica, Estetska stomatologija, Ortopedija vilica, Oralna hirurgija, Implantologija, Stomatološka protetika

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -