NaslovnaObavještenjaDr Srđan Kalinić i dr Marija Čanak predstavnici barskih stomatologa za...

Dr Srđan Kalinić i dr Marija Čanak predstavnici barskih stomatologa za novu Skupštinu SKCG, podršku im dalo više od 40 kolega

- Advertisement -

Podružnica Stomatološke komore Crne Gore iz Bara održala je sinoć sastanak, sa ciljem da se izaberu dva predstavnika za novu skupštinu komore. Povjerenje su dobili doktor Srđan Kalinić i doktorka Marija Čanak. Prisutno je bilo 20 stomatologa, a 21 je eletronskim putem dalo podršku.

Dr Srđan Kalinić (Foto: stomatologija.me)

Donešeni su zaključci da se podrže odluke koje su donijete sa posljednjeg zasijedanja Skupštine Stomatološke komore Crne Gore, koja je održana 2. jula u hotelu „Ramada“ u Podgorici (razrješenje predsjednika SKCG dr Gorana Mandića, imenovanje vršioca dužnosti predsjednika dr Nikole Barovića do imenovanja novog predsjednika, imenovanje Centralne izbvorne komisije i raspuštanje Skupštine i Izvršnog odbora SKCG).

Barski stomatolozi su zaključili da podružnice SKCG moraju intenzivirati rad koji podrazumijeva češće održavanje sjednica, a sve u cilju unapređenje stomatološke prakse i prokativnog djelovanja prema Skupštini, Izvršnom odboru i predsjedniku SKCG.

Dr Marija Čanak (Foto: stomatologija.me)

Imajući u vidu tubulentna dešavanja u posljednja dva mjeseca, stomatolozi iz Bara sugerišu da se pokušaju približiti stavovi sa stomatolozima koji su paralelno zakazali izbore za Skupštinu SKCG, a sve u cilju objedinjavanja što više stomatologa u krovno udruženje. Smatraju da će se većim brojem stomatologa koji učestvuju na izborima, povećati legitimitet, a na taj način i lakše uticati na ispravljanje eventualnih grešaka u radu svih organa komore.

Sastanak je vodila dr Sanja Rakanović, predsjednica podružnice.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -