NaslovnaObavještenjaDr Mrdović (Podgorica) - cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i...

Dr Mrdović (Podgorica) – cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu kroz prevenciju

- Advertisement -

Briga o Vašim zubima počinje u veoma prijatnom okruženju ordinacije “Dr Mrdović“, u savremeno opremljenim prostorijama u okviru CITY kvarta, smještenog samo par koraka nedaleko od šoping centra “Delta City”.

Tu su da Vam uz profesionalan i kompetentan stav predoče i obezbijede kompletan stomatološki tretman po najvišim standardima. Čast je da o osmijehu Vas i Vaših najmilijih brinu baš oni. Kao praksa stvarno vjeruju da su preventivna njega i obrazovanje put do optimalnog zdravlja zuba.

Nastoje da obezbjede „zdravstvenu njegu zuba”. Zato se, kroz razgovor sa pacijentom, fokusiraju na cjelokupno stanje usta, zuba i desni. Cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu kroz prevenciju. To znači da Vam daju savjete, pomažu Vam da razumijete kako da se brinete o svojim zubima da bi se smanjila potreba za dentalnim tretmanima.

Savjetuju Vam da redovno obavljate rutinsko uklanjanje kamenca i mekih naslaga, čišćenje koncem, fluorisanje jer to sve pomaže u prevenciji zubnih bolesti. Nisu fokusirani samo na Vaš predivan osmijeh, takođej se brinu i za Vaše zdravlje.

Cilj je da odlazak kod stomatologa ne bude više “neprijatnost koja se mora obaviti”, već stvar kojom ćete rado unaprijediti Vaše zdravlje i izgled. Ali ne zaboravite, do krajnjeg cilja, a to je svakako osmijeh na vašem licu, može se stići samo uz obostrani trud i zalaganje, a potrudiće se da vas redovno upoznaju i sa novostima iz svijeta stomatologije i medicine.

Praćenje svjetskih trendova i najnovijih dostignuća stomatologije, upotreba savremenih restaurativnih i regenerativnih materijala i metoda, kao i savremene opreme, garantuje vrhunsku uslugu iz svih oblasti stomatologije.

Pružaju usluge: rekonstruktivna i estetska stomatologija, stomatološka protetika, bolesti usta i zuba, dječija i preventivna stomatologija, parodontologija, oralna hirurgija, impantologija, ortodoncija

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -