fbpx
NaslovnaObavještenjaDr Milojko Jovanović novi direktor Stomatološke komore Srbije

Dr Milojko Jovanović novi direktor Stomatološke komore Srbije

- Advertisement -

Na Skupštini Stomatološke komore Srbije, koja je održana krajem maja, za novog direktora izabran je spec. dr Milojko Jovanović (Vijeće privatne prakse, Ogranak za Zapadnu i Centralnu Srbiju).

Za predsjednika UO imenovan je dr Marko Gojnić (Vijeće zaposlenih stomatologa u državnim ustanovama, Ogranak za Beograd).

Za potpredsjednika UO izabran je spec. dr Milomir Jelčić (Vijeće privatne prakse, Ogranak za Zapadnu i Centralnu Srbiju).

Članovi Upravnog odbora još su: dr Nikola Stanimirović (Vijeće privatne prakse, Ogranak za Jugoistočnu Srbiju i KiM), prof. dr Goran Jovanović (Vijeće zaposlenih stomatologa u državnim ustanovama, Ogranak za Jugoistočnu Srbiju i KiM), spec. dr Milutin Ikodinović (Vijeće zaposlenih stomatologa u državnim ustanovama, Ogranak za Zapadnu i Centralnu Srbiju), spec. dr Miloje Stefanović (Vijeće privatne prakse, Ogranak za Beograd), dr Zoran Varga (Vijeće privatne prakse, Ogranak za AP Vojvodinu) i spec. dr Milan Paripović (Vijeće zaposlenih stomatologa u državnim ustanovama, Ogranak za AP Vojvodinu).

Na Skupštini su birani i predsjednici i potpredsjednici Etiičkog i Nadzornog odbora, članovi Etičkog i Nadzornog odbora, članovi Odbora Vijeća privatne prakse, članovi Odbora Vijeća stomatologa zaposlenih u državnim ustanovama i predsjednici i potpredsjednici Vijeća zaposlenih stomatologa u državnim ustanovama i Vijeća privatne prakse.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -