fbpx
NaslovnaObavještenjaDr Mećava - Pruža pacijentima sve stomatološke usluge koje su neophodne

Dr Mećava – Pruža pacijentima sve stomatološke usluge koje su neophodne

Nakon nekoliko hiljada uspješnih zahvata na pacijentima, osnivač klinike dr Zorica Mećava, odlučila se na novi korak – osnivanje svoje stomatološke ambulante.

U aprilu 2001. godine započinje sa radom moderna, eksluzivna stomatološka klinika „Dr Mećava“ u elitnom dijelu Banjaluke, nedaleko od samog središta, koja pruža pacijentima sve stomatološke usluge koje su neophodne.

- Advertisement -

U maju 2006. na lokaciji postojeće klinike, podiže se moderno stambeni poslovni objekat u kojem se priprema buduća stomatološka klinika „Dr Mećava“. Tokom perioda gradnje, klinika se izmješta na lokaciju Alfonsove ulice. U maju 2011. klinika se preseljava u Srpsku ulicu u novoizgrađeni prostor.

Klinika je opremljena vrhunskom stomatološkom opremom, uključujući najnovije ergonomske stomatološke stolice s multimedijom, RTG aparat, profesionalnu prostoriju za sterilizaciju i dezinfekciju, te najnovije uređaje i računarske opreme.

Usluge: Bolesti zuba, Paradontologija i paradontalna hirurgija, Oralna hirurgija i implantologija, Stomatološka protetika, Dječija i preventivna stomatologija, Ortodoncija, Estetska stomatologija, Izbjeljivanje zuba

U sklopu usluga, svim svojim zainteresovanim pacijentima nudi smještaj u prostranim apartmanima na Vrbasu. Za usluge smještaja, potrebno je najaviti se sedam dana ranije, kako bi uspjeli rezervisati apartmane za ugovoreni termin.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -