NaslovnaObavještenjaDr Goran Stanojević – Uspješno liječenje ne ostavlja samo lijep osmjeh, ono...

Dr Goran Stanojević – Uspješno liječenje ne ostavlja samo lijep osmjeh, ono daje pacijentima više povjerenja i sigurnosti

- Advertisement -

U današnjem svijetu moderne stomatologije precizna dijagnostika i planiranje tretmana su od suštinskog značaja kako bi se pacijentima pružila najbolja moguća briga. Stomatološka ordinacija koju vodi dr Goran Stanojević  u Doboju može se pohvaliti da prati nove tehnologije i posjeduje CBCT skener koji se odlikuje izuzetnom preciznošću i koji pacijentima može uštedjeti novac.

U pitanju je Planmeca Viso G7 skener, koji omogućava stomatolozima da dobiju visokoprecizne 3D slike pacijentovih oralnih struktura. Ova preciznost je ključna u dijagnostifikovanju problema kao što su karijesi, infekcije korijena zuba, bolesti desni i nepravilnosti u strukturi čeljusti. Kvalitetne slike olakšavaju tačno postavljanje dijagnoze, čime se umanjuje potreba za ponovnim pregledima i nepotrebnim tretmanima.

Ušteda za pacijenta, doza zračenja manja

“Sa ovim skenerom može se slikati vrlo precizno praktično bilo što na glavi što se tiče kostiju. Pacijenti mogu uštedjeti, jer sada mogu slikati jedan ili dva loša zuba, umjesto da slikaju cijelu vilicu. To je ono što ovaj aparat izdvaja od drugih, sličnih aparata. On može sve što i oni, samo što ovi drugi nemaju te programe, korisnik ne može da bira toliko precizno polja”, kazao je Stanojević za portal Stomatologija.me.

On je objasnio na koji način se pacijentima više isplati korišćenje ovog skenera.
“Recimo da treba da slikam gornju vilicu da bih vidio očnjak koji je ostao u kosti. Ako slikam 5×5 sa običnim rendgenima postoji mogućnost da naciljam i da nema tog očnjaka, slikao sam, ali ono što mi treba ne vidim na slici. Onda moram da slikam cijelu vilicu, a to je već puno zračenja i košta pacijenta više. Sa Planmeca Viso skenerom mogu da slikam sam taj zub koji mi je potrebno da vidim, bez straha da li ću ga pronaći. Doza zračenja je nekoliko puta manja, a i pacijenta košta manje”, ističe cijenjeni stomatolog.

Ordinacija dr Stanojević sa ovim skenerom tako omogućava pacijentima preciznije planiranje tretmana sa kvalitetnim slikama oralnih struktura, veću sigurnost jer su izloženi manjoj dozi zračenja, brže rezultate i bolje razumijevanje svog oralnog zdravlja i planiranih tretmana.

Dugogodišnje iskustvo i najmodernije metode liječenja

Stomatološka ordinacija dr Goran Stanojević je specijalizovana stomatološka ambulanta za ortopediju vilica (ortodonciju), zasnovana na dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranom usavršavanju u zemlji i inostranstvu, a pomenuti Planmeca Viso skener je neprocjenjiv dodatak među alatima kojima raspolaže, tehnološko rješenje koje donosi značajne koristi.

Još jednom se pokazalo da ordinacija dr Stanojević koristi najmodernije, dokazane metode i tehnike liječenja i nudi usluge najvećeg kvaliteta na polju estetske stomatologije, ortopedije vilice, stomatološke protetike i parodontologije. Zato pozivaju sve koji žele besprekoran i trajan osmijeh da ih posjete.

“Uspješno liječenje ne ostavlja samo vidljive rezultate kao što je lijep osmijeh, ono daje pacijentima više povjerenja i sigurnosti. Radujemo se vašem dolasku i nadamo se da ćete se osjećati potpuno ugodno sa nama”, poručio je dr Stanojević budućim pacijentima.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -