NaslovnaObavještenjaDr Ćetković - sinonim za vrhunsku uslugu i kvalitet

Dr Ćetković – sinonim za vrhunsku uslugu i kvalitet

- Advertisement -

Specijalistička ordinacija sa oralnom hirurgijom Dr Ćetković iz Kotora trudi se da u svakom trenutku izađe u susret željama pacijenta.

Zadovoljan pacijent i njegov lijep i zdrav osmijeh su najbolja preporuka, a tome su predano posvećeni. Iz tog razloga, ova ordinacija je postala prepoznatljiva kao sinonim za vrhunsku uslugu i kvalitet stomatoloških radova.

Foto: stomatologija.me

Zato ne čudi što je veliki broj zadovoljnih pacijenata, koji ovoj ordinaciji konstantno ukazuju povjerenje, najbolja garancija i potvrda stručnog i profesionalnog pristupa.

Savremena oprema, uređaji i materijali renomiranih proizvođača koji se koriste u radu daju dodatnu sigurnost pacijentima da će dobiti vrhunsku uslugu u skladu sa evropskim i svjetskim standardima.

“Mislim da je razvoj stomatologije kao i drugih oblasti u direktnoj vezi sa ekonomskim stanjem u državi i finansijskoj moći građana odnosno pacijenata. Kod nas još sve nije najvišem nivou jer su ljudi zaokupljeni svakodnevnim egzistencijalnim problemima, misle kako da prežive pa često i zaborave na značaj zdravlja. Kao što se kaže ko zapusti zube zapustio je dušu. Ipak kada govorimo o našem mediteranskom okruženju o Italiji ili Španiji, mislim da je naša usluga čak i kvalitetnija. Mi koristimo najprestižnije materijale i opremu, ali dalje mislim da je ekonomska moć države jako važna za razvoj stomatologije“, rekao je, svojevremeno, u intervjuu za naš portal dr Branko Ćetković.

Foto: stomatologija.me

Ordinacija se nalazi se u Kotoru u naselju Dobrota, gdje se u prijatnom i udobnom okruženju pruža veliki broj stomatoloških usluga: konzervativna stomatologija, oralna hirurgija, implantologija, stomatološka protetika i estetska stomatologija.

Ordinacija se nalazi na adresi Dobrota BB, Kotor, a možete je kontaktirati na broj telefona +382 67 864 085.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -