fbpx
NaslovnaObavještenjaDr Antonić (Banjaluka) – Sve je podređeno pacijentu

Dr Antonić (Banjaluka) – Sve je podređeno pacijentu

- Advertisement -

U Stomatološkom centru “Dr Antonić” sve je podređeno pacijentima. Tim stručnjaka su specijalisti iz različitih oblasti stomatologije sa dugogodišnjim iskustvom u kliničkoj praksi.

Kako bi pružili maksimalnu udobnost pacijentima te obezbijedili najviši nivo usluga, neprestano ulažu u novu opremu i materijale, ali i prate najnovija dostignuća i tehnologije.

Na samo jednom mjestu, u samom centru Banja Luke, možete da se obratite vrhunskim stručnjacima i uživate u ambijentu opremljenom po svjetskim standardima.

U vrlo prijatnom ambijentu uz ljubazno i profesionalno ophođenje prema pacijentu učiniće da svaka posjeta Stomatološkom centru “Dr Antonić” bude na obostrano zadovoljstvo, što podrazumijeva da će svaka intervencija biti bezbolna, stručna i kvalitetna uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i prisupačne cijene.

Usluge: Oralna hirurgija i implantologija, Estetska stomatologija i endodoncija, Protetika, Ortopedija vilica, Dječja i preventivna stomatologija, Paradontologija, Anti-ageing tretmani

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -