NaslovnaZanimljivostiDonosimo vam za šta sve možete još koristiti pastu za zube

Donosimo vam za šta sve možete još koristiti pastu za zube

- Advertisement -

Svi znamo za šta se koristi pasta za zube. Ipak, pasta za zube se može iskoristiti još i za neke druge svrhe. Pod uslovom da to nije neka skupa pasta, jer se onda ne bi isplatilo raditi sa njom te neke druge stvari. Tako veb portal „Kidspot“ otrkiva koje su još mogućnosti upotrebe paste za zube: pasta nanesena na mjesto uboda komarca umanjuje svrab, dobra je zamijena za gel za kosu, efikasno čisti nokte ukoliko se zaprljaju bojom ili prljavštinom, sa kože uspješno čisti boju za kosu, odstranjuje žvakaću gumu iz kose, čisti kamenac sa željeza.

Može se koristiti i za čisćenje odvoda u kupatilu, za odstranje mrlja sa tkanine. Sa pastom za zube ćete lako odstraniti pastele sa zidova na manjim površinama. Sa zubnom pastom možete prekriti manje rupe na zidovima. Odstranjuje oštećenja na materijalima od kože. S pastom za zube možete lijepo ispolirati sudoper. Pasta za zube čisti plastični namještaj Da bi lakše očistili ladice u hladnjacima koristitite pastu za zube.

Takođe, odstranjuje prljavštinu sapuna na kadi, lako čisti nakit i daje mu sjaj. S pastom za zube veoma lako ćete očisti patike, efikasno čisti farove automobila, čisti stakla naočala. Možete lijepo da ispolirate srebro i da zalijepite poster na zid.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -