NaslovnaObavještenjaDonosimo vam sve potrebne informacije o upisu za 2020. godinu na Stomatološki...

Donosimo vam sve potrebne informacije o upisu za 2020. godinu na Stomatološki fakultet u Pančevu

- Advertisement -

Stomatološki fakultet u Pančevu je prvi privatni fakultet iz oblasti medicine na Balkanu. Uspješan rad i dugu tradiciju nadograđuje još od 2002. godine, a fakultet je član ADEE (Evropske asocijacije stomatoloških fakulteta). Zbog toga i ne čudi što pored srednjoškolaca iz Srbije, sve veći broj zainteresovanih dolazi iz zemalja u okruženju i EU. Najviše upisanih stranih studenata do sada bilo je 2013. godine sa čak 20% upisanih stranih brucoša. Uskoro počinje i upis za 2020. godinu, pa vam donosimo sve potrebne informacije oko toga.
Detalji studijskog programa
Dužina studija je pet godina (XV trimestara), a školarina košta 4000 eura godišnje. Moguće je plaćanje u tri godišnje rate (oktobar, januar i maj). Jezik studija je srpski, nivo studija: II nivo – master studije uz zvanje doktor stomatologije – master. Lokacija je Pančevo, a početak nastave oktobar 2020.

Detalj sa jedne od ranijih pripremnih nastava

Pripremna nastava
Prijave počinju 13. januara naredne godine, a početak pripremne nastave planiran je za 7. mart i traje deset nedelja. Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona +381 13 23 51 292 i +381 13 23 66 582, kao i putem e-maila: info@sfp.rs
Upis na fakultet
Prijemni ispit se održava uglavnom posljednje subote u junu mjesecu. Nakon objave preliminarne rang liste, uvida u radove i eventualnih žalbi, formira se konačna rang lista i sprovodi se upis, koji traje tri dana i obično je organizovan početkom jula, na kojem se upisuje 60 kandidata na prvu godinu studija.

Šta nudimo?
Akreditovani studijski programi
Ustanova i sva tri studijska programa su akreditovana od strane Ministarstva prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja kao i djelatnost nauke.
Diploma priznata u svijetu
Naši studenti, koji su se odlučili da svoje karijere započnu u inostranstvu, uspjeli su da bez razlike, sa manjom ili većom razlikom u ispitima nostrifikuju svoje diplome u drugim državama.
Student na prvom mjestu
Rad u malim grupama, dovoljan broj posvećenih profesora.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -