Denty GolDental organizuje kurs „Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni“

  Distributerska kompanija Denty GoldDental 22. septembra organizovaće kurs “Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni” koji će biti održan u prostorijama kompanije u Novom Sadu, Somborska rampa br. 49.

  Predavač i rukovodilac kursa biće dr Jelena Urošević koja će na praktičnim primjerima prikazati tehnike i metode za slojevanje kompozita u estetskoj zoni.

  Na osnovu njenog iskustva u radu sa 3M Filtek Ultimate dr Urošević će se na ovom kusru polaznicima prenijeti praktično znanje koje odmah po završetku kursa možete skoristiti u svojoj ordinaciji.

  Program

  • 09:30 – 10:00 Registracija
  • 10:00 – 11:00 Planiranje terapije i indikacije za direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni
  • 11:00 – 11:30 Pauza za kafu
  • 11:30 – 14:00 Dijagnostička analiza, wax-up, izrada silikonskog ključa, izrada IV klase na modelu, karakterizacija i poliranje kompozita 3MTM FiltekTM Ultimate-a (praktičan rad na modelima sa tehnikom slojevanja kompozita).

  Registracija i kotizacija

  Kotizacija se ostvaruje kupovinom 3M proizvoda u vrijednosti od 8000 dinara. Organizatori, takođe, naglašavajmu kako je borj učesnika ograničen mole zainteresovane da na vrijeme obezbijede mjesto na kursu.

  Svi učesnici dobijaju sertrifikat.

  Kontakti za potrebne informacije

  • Slađana Spasić – 066/170-900; maloprodajabg@denty-golddental.com
  • Vesna Pilipović – 062/444-246; maloprodajans@denty-golddental.com
  • Miloš Savkić – 021/6490-423; milos.savkic@denty-golddental.com

  O predavaču

  Dr. Jelena Urošević 2016. godine završila je Style Italiano MASTER KURS koji su vodili Jordi Manauta i osnivači cijelog pokreta Walter Devoto i Angelo Putignano. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Završila mnogobrojne kurseve iz oblasti restaurativne stomatologije i endodoncije i tim oblastima se najviše i bavi.

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.