Denty-GoldDental organizuje kurs o primjeni PRP i mezonita

  Distributerska kompanija Denty-GoldDental organizovaće u subotu 23. decembra kurs o primjeni PRP i mezonita. Kurs će se održati u prostorijama ordinacije Epic Aesthetic Center u Novom Sadu, a predavač će biti dr Marija Bradić.

  Riječ je o hands-on kursu koji če polaznicima pružiti uvid u primjenu krvne palzme obogaćene trombocitima i filera od krvi pacijenta, cellular matrixa i mezonita u estetskoji regenreativnoj medicini.

  Program

  Teorijski dio kursa

  • Test predznanja
  • Uvod – Istorijat
  • Tehnike primjene PRP, Cellular Matrix-a i Mezoniti i kombinacije metoda
  • Tehnike lokalne anestezije
  • Diskusija

  Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom primjene krvne plazme obogaćene trombocitima kao i koncepom primjene cellular matrixa i mezonita, njihovim indikacijama, apsolutnim i relativnim kontraindikacijama, neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Takđje se upoznaju sa kombinacijom ovih tehnika. Upoznaju pristup pacijentu koji podrazumijeva maksimalnu posvećenost primjenom najsavremenijih metoda i materijala i maksimalne mjere opreza prilikom rada i intervencije na pacijentu, da bi kompletan tretman za pacijenta bio bezbjedan, bezbolan, komforan.

  Praktični dio kursa

  • Praktičan rad na pacijentima
  • Test provjere stečenog znanja
  • Diskusija i podjela sertifikata

  U okviru praktičnog dijela polaznici će ovladati vještinama upotrebe krvne plazme kod rejuvenacije, hidratacije i liftinga regije lica, vrata, dekoltea, šaka, terapije uklanjanja akni kao i rešavanje problema alopecije. Ovladavanje tehnikama popunjavanja bora uvećanja jagodica i usana filerom od sopstvene krvi.

  Polaznici kursa dobijaju literaturu, slike pacijenata i sertifikat akreditovanog kursa

  Kotizacija iznosi 650 eura.

  Organizatori mole zainteresovane da u što kraćem roku potvrde prisustvo jer je broj mjesta ograničen.

  Više informacija možete dobiti na brojeve telefona +381 69/503-27-67 i +381 62/233-243.

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.