fbpx
NaslovnaEdukacijaDenty GoldDental organizuje kurs "Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni"

Denty GoldDental organizuje kurs “Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni”

- Advertisement -

Distributerska kompanija Denty GoldDental u saradnji sa 3M organizuje kurs “Direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni” koji će biti održan u subotu, 10. novembra u prostorijama firme Denty-GoldDental, u Novom Sadu  –  Somborska rampa br. 49.

Rukovodilac kursa će biti dr. Jelena Urošević koja će praktično pokazati sve tehnike i metode za slojevanje kompozita u estetskoj zoni.

– Na osnovu njenog iskustva u radu sa 3M Filtek Ultimate-om ćemo se potruditi da Vam prenesemo praktično znanje koje možete sjutradan iskoristiti u svojoj ordinaciji – saopštili su organizatori.

Program

  • 09:30 – 10:00 Registracija
  • 10:00 – 11:00 dr. Jelena Urošević – Planiranje terapije i indikacije za direktne kompozitne restauracije u estetskoj zoni
  • 11:00 – 11:30 Pauza za kafu
  • 11:30 – 14:00 Dijagnostička analiza, wax-up, izrada silikonskog ključa, izrada IV klase na modelu, karakterizacija i poliranje kompozita 3MTM FiltekTM Ultimate-a (praktičan rad na modelima sa tehnikom slojevanja kompozita).

Kotizacija se ostvaruje kupovinom 3M proizvoda u vrijednosti od 8000 dinara. Broj učesnika je ograničen pa organizatori mole zainteresovaone da na vrijeme obezbijede mjesto. Direktnu prijavu za kurs možete uraditi na ovom linku.

Svi učesnici dobijaju sertifikat.

Kontakti za potebne informacije

  • Slađana Spasić – 066/170-900; maloprodajabg@denty-golddental.com
  • Vesna Pilipović – 062/444-246; maloprodajans@denty-golddental.com
  • Miloš Savkić – 021/6490-423; milos.savkic@denty-golddental.com

O predavaču

Dr. Jelena Urošević je 2016. godine završila Style Italiano MASTER KURS koji su vodili Jordi Manauta i osnivači cijelog pokreta Walter Devoto i Angelo Putignano. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Završila mnogobrojne kurseve iz oblasti restaurativne stomatologije i endodoncije i tim oblastima se najviše i bavi.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -