Denty GoldDental organizuje “Anti-Aging Maraton” – botoks, hijaluron, krvna plazma i PRP i mezoniti (1)

  Anti-Aging Maraton u organizaciji Denty GoldDental kompanije održaće se u prostorijama novosadske ordinacije Epic Dental & Aestetic koja se nalazi u Gogoljevoj 17, Novi Sad, a predavač i rukovodilac biće dr Marija Bradić Vasić.

  Prvi kurs u nizu biće iz primjene botulin toksina u estetskoj medicini.

  Svaki učesnik dobija

  • Sertifikat o završenoj stručnoj edukaciji
  • Kliničko uputstvo za upotrebu i ostalu dokumentaciju
  • Promotivni materijal
  • Nakon ovog kursa bićete osposobljeni za samostalan rad
  • Učesnici mogu povesti svog pacijenta – GRATIS

  Teoretski dio kursa

  Polaznici se upoznaju sa savremenim konceptom teorijskih saznanja i tehnikama rada, sa apsolutnim i relativnim indikacijama, kontraindikacijama za primjenu, neželjenim efektima i njihovoj sanaciji. Polaznicima se predstavlja pristup pacijentu koji podrazumeva maksimalnu posvećenost primjenom najsavremenijih metoda, materijala i maksimalne mjere opreza prilikom rada i intervencije na pacijentu, da bi cijelio tretman za pacijenta bio bezbjedan, bezbolan i komforan.

  Nakon edukacije polaznici će ovladati veštinama upotrebe BOTULINUM TOKSIN-a kao i mogućnost kombinovanja ove i drugih terapijskih metoda kao i drugih materijala.

  Praktični dio kursa

  U okviru praktičnog dijela ljekari na pacijentima rade samostalno i nisu samo pasivni posmatrači nego svoje znanje stiču u interaktivnom odnosu sa mentorom i pacijentom. Po završetku edukacija polaznici su spremni za samostalni rad, ali ostaju u kontaktu sa svojim mentorom, kao podrška za rešavanje svih nedoumica i dilema. Tokom edukacije polaznici će imati priliku da prođu kroz sve tretmane kojim se tretiraju gornje regije lica, poput bora oko očiju (takozanih bora smijalica), bora na čelu, tretman za podizanje obrva, itd. Podrazumijeva se i da će svaki polaznik biti upoznat sa raznim tehnikama rada koje će potom da primijeni u praktičnom dijelu ove obuke. Polaznicima će biti obajšnjeno kakve i koje informacije je potrebno da daju svojim pacijentima i kako da njbolje prate svoje pacijente i vode evidenciju.

  Zbog velikog interesovanja određen je popust od  20 odsto, pa cijena sada umjesto 450, iznosi 360 eura.

  Organizatori, takođe, mole zainteresovane da u što kraćem roku potvrde prisustvo jer je broj mjesta ograničen.

  Kontakti za potrebne informacije

  • dr Jovan Vasić, 063/339-006
  • dr Marija Bradić Vasić, 069/503-27-67

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.