NaslovnaEdukacijaDentex – Međunarodni sajam dentalne medicine

Dentex – Međunarodni sajam dentalne medicine

- Advertisement -

Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine i u 2022. godini nastavljaju uspješnu višegodišnju saradnju u organizaciji Međunarodnog sajma dentalne medicine DENTEX. Biće održan od 9. do 11. juna pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Tokom tri dana održavanja, najveći sajam dentalne medicine u okruženju i jedini u Hrvatskoj, ponudiće platformu za neposrednu komunikaciju poslovnih partnera, kontakte sa strukom, demonstraciju rada opreme, dogovaranje buduće saradnje, razmjenu iskustava.

Sajam Dentex je prepoznat među hiljadama dentalnih stručnjaka kao mjesto učestvovanja najznačajnijih svjetskih i domaćih firmi, koje predstavljaju svoje nove proizvode i tehnologije, ali i manjih proizvođača koji traže mjesto na dentalnom tržištu. Svi oni, uz renomirane predavače iz Hrvatske i svijeta, čine Dentex referentnim i nezaobilaznim mjestom za sve relevantne subjekte u svijetu dentalne medicine.

U toku je i izrada programa kvalitetnih pratećih događaja koji koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine. U istom terminu održava se i Pravo doba, sajam za zrele generacije.

Sa jednog od ranijih sajmova (Foto: zv.hr)

Program izlaganja:
*Oprema i uređaji za dentalnu medicinu
*Dentalni pribor i materijal
*Oprema za dentalni laboratorij
*Usluge u dentalnoj medicini
*Informatička podrška
*Nastavna sredstva

Stručni program
*Kongres
*Rad uživo u ordinaciji
*Prezentacije i rad uživo u dentalnom laboratoriju
*Predavanja i radionice za doktore dentalne medicine, dentalne tehničare, dentalne asistente
*Radionice za široku publiku

Prijave za najveće regionalno okupljanje dentalne industrije i struke, sajam Dentex su u toku. Očekuje se 300 izlagača iz 30 zemalja na 6.000 metara kvadratnih. Rezervišite svoje mjesto na sajmu već DANAS i PREDSTAVITE svoje proizvode i usluge doktorima dentalne medicine, dentalnim tehničarima i asistentima iz Hrvatske i okolnih zemalja. Dodatne informacije mete naći na sljedećem linku.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -