NaslovnaObavještenjaDentalux – nudi vrhunske stomatološke usluge primjenom najmodernijih materijala i tehnika

Dentalux – nudi vrhunske stomatološke usluge primjenom najmodernijih materijala i tehnika

- Advertisement -

Stomatološka zdravstvena ustanova “Dentalux” Tivat kao, stomatološka ordinacija postoji već 25 godina. Svojim klijentima “Dentalux” nudi vrhunske stomatološke usluge primjenom najmodernijih materijala i tehnika.

Stomatološke usluge pruža Prof. Dr Jasminka Andjelić primaries, specijalista ortopedije vilica, magistar i doktor stomatoloških nauka, primarijus. Ordinacija angažuje konsultante iz svih oblasti stomatologije sa najnovijim saznanjima i iskustvima iz pojedinih oblasti. Osim u Tivtu, preglede je moguće zakazati u Podgorici i Ulcinju. Anđelić je autorica i koautorica u više od 80 stručnih radova na kongresima i simpozijumima u zemlji i inostranstvu.

Aktivna je učesnica u više od 30 stručnih usavršavanja iz oblasti fiksne i mobilne ortodoncije, u zemlji i inostranstvu, i za to posjeduje odgovarajuće sertifikate. Autorica je monografije “Rasprostranjenost ortodontskih anomalija primorskog dijela Crne Gore”. Koautorica je monografije “Blistavi osmijeh za cijeli život”. Koautorica je monografije izdate od strane renomiranog međunarodnog izdavača Quintessenz Verlags – GmbH: Festsitzende apparaturen zur klasse – II – Therapie; Bewährte Methoden und neueste Entwicklungen (editor: Martin Baxmann); Starre bimaxilläre apparaturen.

Profesor je na Stomatološkom fakultetu u Podgorici i članica mnogih komisija za unapređenje kvaliteta nastave na istom fakultetu, kao i članica komisija za odbranu diplomskih radova i polaznih istraživanja studenata stomatologije. Rukovodilac je Studijskog programa stomatologije na Medicinskom fakultetu u Podgorici.

Stomatološka zdravstvena ustanova “Dentalux” Tivat naročitu pažnju poklanja modernoj preventivi, uz što manje invazivnih tehnika liječenja. Dentalux-ova ordinacija je površine 100 m2, sa pogledom na ulaz u Bokokotorski zaliv i novoizgradjenu marinu “Porto Montenegro”.

Foto: stomatologija.me
Foto: stomatologija.me

Opremljena je sa dvije nove stomatološke stolice, najnovijom zoom lampom za bijeljenje zuba, vacum former aparatom, ostalim aparatima i uređajima za savremenu stomatologiju i snabdjevena stomatološkim materijalima najnovije generacije. Ispred ordinacije “Dentalux” je prostor za parkiranje. “Dentalux” je svojim pacijentima na usluzi 24h i poziva Vas da dođete i uvjerite se u stručnost i kvalitet stomatološke zaštite vaših usta i zuba.

Usluge: Restaurativna stomatolgija, Protetika, Dječija i preventivna stomatologija, Ortodoncija, Hirurgija, Implanti, Anti-aging program, Bijeljenje zuba Zoom lampom, Bijeljenje zuba Vacum Former aparatom, Nakit za zube.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -